SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Își ia Simona Halep revanșa cu Iga Swiatek? Dezvăluiri de la ultimul meci direct: „Am fost un pic lovită de tren”

Simona Halep are ocazia revanșei cu Iga Swiatek / Sursă foto: Guliver/Getty Images +20   FOTO
Simona Halep are ocazia revanșei cu Iga Swiatek / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 16:38 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 16:58

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) s-a calificat astăzi în optimile de finală de la Australian Open, acolo unde va da peste mai vechea cunoștință Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA).

Halep - Swiatek va fi una dintre cele mai așteptate confruntări din optimile de finală de la Melbourne. Simona, care e în căutarea primului său trofeu în Australia, o va întâlni pe jucătoarea care a eliminat-o fără drept de apel în faza optimilor de la Roland Garros 2020. Atunci, poloneza se impunea cu un categoric 6-1, 6-2. 

La finalul lui 2020, Simona povestea pentru GSP.ro senzațiile pe care le-a experimentat în timpul meciului cu Swiatek de la Paris. Halep mărturisea că s-a simțit „lovită de tren”, recunoscând superioritatea evidentă a polonezei din acel meci. Ulterior, Swiatek avea să câștige turneul. 

Simona Halep, după înfrângerea cu Swiatek de la Roland Garros: „Am fost un pic lovită de tren”

„La Roland Garros, Swiatek a jucat incredibil. Poate n-am jucat cel mai bun meci al meu, dar a fost peste și a meritat să câștige turneul. Am fost dezamăgită, am fost un pic lovită de tren, dar e o senzație pe care o ai atunci când nu poți să legi, când nu simți ritmul jocului. Ea a dat foarte puternic în toate mingile, i-au intrat foarte multe și n-a greșit, ceea ce m-a debusolat un pic. După câteva zile, am fost OK și mi-am spus că asta e, merg mai departe, mai am câțiva ani în față”, spunea Simona Halep în decembrie, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor

Simona Halep vrea să-și ia revanșa cu Swiatek

La Roland Garros 2020, tot în faza optimilor de finală, Swiatek o elimina pe Simona cu un categoric 6-1, 6-2. Acum, cele două se pot duela în aceeași fază a competiției, dar în Australia. Cele două au mai avut un meci direct, în optimile Roland Garros. Simona câștiga atunci, scor 6-1, 6-0.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Iga Swiatek (Roland Garros 2020)

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Simona Halep - Iga Swiatek

+16 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, duel-șoc cu Iga Swiatek, în optimile Australian Open: „Sper să dureze mai mult decât meciurile trecute”

Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-1, 6-3. FOTO Simo e în optimile de finală la Australian Open 2021!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bumix
bumix  •  12 Februarie 2021, 18:45

ORICE CAZ DACA JOACA SI CU IGA CA AZI E DE RAU ,UN MECI F SLAB A FACUT SIMONA TRE SA SE MONTEZE TOTAL ALTFEL NU TRECE DE EA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează