SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Alertă la Melbourne, cu 5 zile înainte de Australian Open: Djokovic a abandonat antrenamentul cu Medvedev

Novak Djokovic, tratat de fizioterapeut cu 5 zile înainte de Australian Open // foto: Guliver/gettyimages
Novak Djokovic, tratat de fizioterapeut cu 5 zile înainte de Australian Open // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 13:12 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 13:32

Novak Djokovic (35 de ani, locul 5 ATP) a acuzat probleme medicale la antrenamentul de astăzi, cu doar 5 zile înainte de startul Australian Open.

Absent de la ediția de Australian Open din 2022, Djokovic a revenit la Melbourne, unde speră să câștige primul turneu de Grand Slam al anului pentru a zecea oară în carieră.

„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute
PROCES
„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute

Alertă la Melbourne, cu 5 zile înainte de Australian Open: Novak Djokovic are probleme medicale

Cu puțin timp înainte de startul turneului, Djokovic este sâcâit de probleme medicale. La antrenamentul de astăzi, efectuat în compania lui Daniil Medvedev, sârbul a cerut asistența fizioterapeutului după 36 de minute.

Antrenamentul a fost întrerupt, iar Djokovic tratat la bicepsul femural de la piciorul stâng. Medvedev câștigase primul set la sesiunea de antrenament de astăzi, 6-4. Planul era ca cei doi să se înfrunte pentru 75 de minute în total.

Novak acuzase probleme în acea zonă și cu câteva zile în urmă, la turneul Adelaide International, în semifinala contra lui Medvedev (6-3, 6-4).

Multiplul câștigător de Grand Slam a dezvăluit după antrenament, pentru 9News Melbourne, că „E vorba despre coapsa la care am avut probleme și săptămâna trecută, la Adelaide. Am simțit o întindere la coapsă și nu am vrut să risc să pățesc ceva mai grav. Vreau să evit sperieturi serioase înainte de Australian Open”.

Djokovic ar trebui să revină în acțiune joi, cu ocazia unui antrenament în compania lui Grigor Dimitrov.

Novak Djokovic: „Nu le port ranchiună australienilor”

În 2022, Djokovic nu a putut participa la Australian Open. Nu i-a fost permis să intre în Australia, din moment ce nu s-a vaccinat împotriva COVID-19.

După câteva săptămâni de incertitudine, Djokovic a fost deportat și a ratat astfel turneul său favorit. Dar sârbul spune că nu poartă ranchiună:

„Am trecut peste, mă simt bine fiind aici. Subit, am devenit răufăcătorul lumii, o poziție teribilă în care să te afli. Sper să fiu primit bine, dar ține de oameni.

Nu sunt ranchiunos față de oamenii din Australia. Fiind aici, demonstrez cât de mult îmi doream să fiu aici, cât de mult voiam să joc aici, cât de tare îmi place să fac asta”, a spus Djokovic pentru 9News Perth.

2.975.000 dolariva încasa câștigătorul Australian Open 2023

Mai multe știri din tenis: 

TOP 5 curiozități despre Australian Open, singurul Grand Slam care s-a jucat și în altă țară! Cum s-a numit la început

Alexandra Cadanțu-Ignatik și Gabriela Ruse, eliminate în calificările turneului de la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zb59
zb59  •  11 Ianuarie 2023, 20:54

NumI soc?! Cred ca este is ingrozita de…ingrozitoarea veste!:))

grro
grro  •  11 Ianuarie 2023, 14:47

Tactica tipic balcan ! Nu are nimic !

GardaIosefina
GardaIosefina  •  11 Ianuarie 2023, 13:50

Romania este in stare de soc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează