SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Paula Badosa, prima jucătoare care confirmă infectarea cu COVID-19 la Melbourne: „Mă simt rău și am simptome”

Paula Badosa / foto: Guliver/Getty Images
Paula Badosa / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 18:18 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 18:27

Paula Badosa (23 de ani, 67 WTA) e prima jucătoare aflată în izolare la Melbourne care confirmă că are coronavirus. Sportiva iberică a făcut anunțul astăzi, cu 18 zile înainte de startul Australian Open.

  • Sunt deja 72 de jucători care sunt obligați să stea izolați înainte de Australian Open, turneu de Grand Slam ce debutează pe 8 februarie. 
  • Aceștia au fost informați că trebuie să stea izolați pentru două săptămâni, fără să se poată antrena pe terenul de tenis, după ce au fost depistate 3 cazuri de COVID-19 în zborurile care i-au dus la Antipozi;

Paula Badosa a ajuns la Melbourne de la Abu Dhabi și se află în cea de-a șaptea zi de izolare după ce a aflat că are coronavirus. Iberica e prima jucătoare aflată în Australia care confirmă că e infectată. Alți patru jucători sunt pozitivi, însă numele lor nu a fost încă divulgat.

„Am o veste proastă. Azi am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Mă simt rău şi am simptome, dar voi încerca să mă recuperez cât mai repede. Am fost transferată la un alt hotel pentru a mă autoizola şi pentru a fi monitorizată” a anunțat Badosa, pe contul său de Twitter.

Sorana Cîrstea, în izolare la Melbourne. Primele imagini din camera de hotel: „Ziua 5. Sau poate 6?”

Sorana Cîrstea se vede nevoită să stea în izolare, după ce o parte dintre persoanele care s-au aflat în avionul cu care a venit în Australia au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Ea nu se poate antrena deloc pe teren în această perioadă, astfel că improvizează: își exersează loviturile în camera de hotel, în haine obișnuite, din moment ce autoritățile nu permit ca geanta cu echipamentul să îi fie înmânată!

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep încă mai poate să câștige turnee de Grand Slam”

Citește și alte știri din tenis:

INCREDIBIL! De ce a fost acuzată jucătoarea de la Australian Open care a raportat că are șoareci în cameră

Pus la zid, Novak Djokovic ripostează la Australian Open: „Sunt egoist? Poate ar trebui să stau deoparte și doar să mă bucur de beneficiile mele”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  22 Ianuarie 2021, 22:13
Postat de iulihenry14 pe 22 Ianuarie 2021, 21:48

Acum poate intelege si Sorana de ce s-au luat masurile care s-au luat. Ca altfel se ducea degeaba pana acolo si se infectau unele pe altele cat stateau in "carantina"

Poate ne explici de ce nu poate primi geanta cu vitamine de la antrenor sau de ce sportivele nu au macar i bicicleta sau o banda de alergare in camera sau de ce sunt șobolani prin camere sau de ce nu pot deschide geamurile daca tot nu au aer condiționat. Explica-i tu frai3rei de ce a greșit. In caz că nu te-ai prins eram sarcastic.

iulihenry14
iulihenry14  •  22 Ianuarie 2021, 21:48

Acum poate intelege si Sorana de ce s-au luat masurile care s-au luat. Ca altfel se ducea degeaba pana acolo si se infectau unele pe altele cat stateau in "carantina"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează