SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Peformanță excepțională: avem un jucător calificat în sferturile de finală de la Australian Open

Filip Cristian Jianu
Filip Cristian Jianu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 09:25

Filip Cristian Jianu, 17 ani, s-a calificat în această dimineață în sferturile de finală ale turneului de juniori de la Australian Open. Românul l-a învins în minimum de seturi pe americanul Toby Alex Kodat, 16 ani, scor 7-5, 6-3.

Românul a jucat excelent pe toată durata meciului și a continuat parcursul imbatabil de la Melbourne: Jianu e în sferturi și nu a pierdut niciun set până acum.

Filip Cristian Jianu va întâlni în faza sferturilor de finală un alt american, pe Cannon Kingsley, 17 ani. Partida va avea loc joi dimineața.

Vezi și: Naomi Osaka a depășit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA » Se împlinește cel mai pesimist scenariu? Halep mai poate coborî un loc la finalul turneului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gizeh
gizeh  •  24 Ianuarie 2019, 11:12

L-am vazut pe Filip Cristian Jianu favorit 4, cu americanul Cannon Kingsley 7/6 4/6 6/2 in direct pe eurosportplayer. Mărturisesc că e primul meci unde îl văd jucând Joacă cu personalitate şi nu intra în panica când e condus! Felicitari și calificare în finala!! E calif în semif și la dublu facand pereche cu spaniolul Nicolas Alvarez Varona,avand adv perechea americana C Kingsley/Emilio Nava (adv. său din semif.de simplu),partida începand după ora 11 am !

mplttev
mplttev  •  23 Ianuarie 2019, 13:53

Bravo băiatule. Tot înainte, cu curaj, bate-i pe toți!

klauz
klauz  •  23 Ianuarie 2019, 09:52

Felicitari!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează