SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Retragere de ultimă oră de la Australian Open » Una dintre favorite s-a accidentat

Paula Badosa // FOTO: Imago
Paula Badosa // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 11:06 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 11:55

Paula Badosa (25 de ani, 11 WTA) s-a retras de la Australian Open (16-26 ianuarie), primul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea din Spania va fi înlocuită de o „lucky loser”, brazilianca Laura Pigossi (28 de ani, 113 WTA).

Paula Badosa a anunțat azi că a suferit o accidentare care nu-i permite să fie aptă pentru turneul de la Melbourne, astfel că va rata participarea la această ediție.

Cele mai importante informații înainte de Australian Open: punct cu punct, cine sunt adversarele româncelor din primul tur + Bilanțul meciurilor directe
AUSTRALIAN OPEN
Cele mai importante informații înainte de Australian Open: punct cu punct, cine sunt adversarele româncelor din primul tur + Bilanțul meciurilor directe

Paula Badosa s-a retras de la Australian Open 2023

Sportiva catalană s-a retras din turneul de la Adelaide, chiar după calificarea în sferturi, venită după 7-6(5), 7-8 cu Beatriz Haddad Maia. Badosa nu s-a mai prezentat la semifinala cu Daria Kasatkina și a anunțat că are o ruptură de 3,5 centimetri, la mușchiul piciorului drept. 

Paula Badosa a anunțat pe contul de Instagram că se va retrage de la Australian Open.

„Vești proaste! În timpul meciului din sferturile de la Adelaide, m-m accidentat. După ce am primit rezultatele investigațiilor, am aflat că trebuie să iau o pauză de câteva săptămâni. Sunt tristă că ratez Australian Open în acest an. Îmi va lipsi. Voi face tot ce pot pentru a reveni cât mai repede. Ne vedem în curând”, a scris jucătoare din Spania.

 Badosa, care era a 11-a favorită la câștigarea Australian Open va ieși din Top 20 WTA. Ea va pierde cele 240 de puncte câștigate la ediția din 2022, iar în total va pierde, față de anul trecut, 525 de puncte.

VIDEO Ion Țiriac, despre cazul Halep: „Avocații ei sunt lenți!”

Citește și: 

Cum își ocupă Sorana Cîrstea timpul liber la Melbourne: „Mi-a plăcut foarte mult!”

Avantaj Nole » Traseu infernal pentru Nadal la Australian Open, ibericul e în pericol încă din primul tur + Djokovic a primit o tragere la sorți ideală

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  14 Ianuarie 2023, 18:27
Postat de dododudau pe 14 Ianuarie 2023, 13:28

Se pare ca scorul a fost 7-6(5), 7-5 cu Beatriz Haddad Maia. 7-6(5), 7-8 nu are sens.

Ce să le ceri ăstora?

dododudau
dododudau  •  14 Ianuarie 2023, 13:28

Se pare ca scorul a fost 7-6(5), 7-5 cu Beatriz Haddad Maia. 7-6(5), 7-8 nu are sens.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează