SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Urmează șocul începutului de an: Rafael Nadal vs Nick Kyrgios, în „optimile” de la Melbourne » Cum l-a provocat australianul

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 12:12

Rafael Nadal (1 ATP) și Nick Kyrgios (26 ATP) se vor înfrunta în cea mai așteaptată optime de finală de la Australian Open 2020. 

Nick Kyrgios s-a calificat în „optimi” la finalul unui meci epuizant, de 4 ore și 24 minute, cu rusul Karen Khachanov (17 ATP). Excentricul australian s-a impus 6-2, 7-6(5), 6-7(6), 6-7(7), 7-6(8). La final, Kyrgios a prefațat duelul cu Rafa: 
„El încă are un record mai bun în meciurile directe. E un jucător incredibil, fără discuții unul dintre cei mai buni din istorie, indiferent de lucrurile dintre noi. Acum trebuie să am grijă de piciorul meu, să mă odihnesc. E un campion. Sper să pot da tot ce am mai bun în fața lui”.

Rafal Nadal

Rafael Nadal a avut o misiune mult mai ușoară în fața compatriotului Pablo Carreno-Busta (30 ATP). Liderul mondial s-a impus într-o oră și 41 de minute, scor 6-1, 6-2, 6-2. La rândul lui a avut o declarație plină de complezență despre viitorul adversar: „Nick mereu joacă bine acasă. Voi fi pregătit pentru asta!”.

Nu e pace nici în Australia

Ultima scânteie dintre cei doi a avut loc chiar în turul II de la Australian Open. În setul secund al meciului cu Simon, australianul a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun pentru depășirea timpului alocat la serviciu. Kyrgis a replicat imitându-l pe Rafa Nadal.  

4-3în favoarea lui Rafael Nadal este rezultatul meciurile directe

Vezi și:

VIDEO S-a trișat în meciul maraton dintre Federer și Millman? Fostul antrenor al Mariei Sharapova: „E regulamentar să facă asta în tenis?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează