SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Tulburător: fost lider mondial, în lacrimi după eliminarea de la Australian Open: „Mă întreb de ce am trecut prin atâtea”

Victoria Azarenka +8   FOTO
Victoria Azarenka

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 20:37

Victoria Azarenka, locul 53 WTA, a fost eliminată în turul I la Australian Open de nemțoaica Laure Siegemund, locul 110 WTA, scor 7-6, 4-6, 2-6.

La conferința de presă de după meci, Victoria Azarenka, fost lider mondial și dublă câștigătoare la Australian Open, în 2012 și 2013, a izbucnit în lacrimi, fiind extrem de afectată de problemele sale.

Jucătoarea de 29 de ani a vorbit despre încercările prin care a trecut în viața personală după nașterea fiului său, Leo, în decembrie 2016. În ultimii ani, Vika a ratat mai multe turnee importante pentru că a avut procese cu tatăl copilului pentru custodia acestuia.

Am trecut prin multe lucruri în viață. Uneori mă întreb de ce mi s-a întâmplat asta. Cred că mă fac mai puternică. Vreau să cred asta. Uneori am nevoie de timp și răbdare, de sprijin.

Acum mă chinuiesc foarte tare. Pot repeta asta, dar cred că este destul de clar. Dar e OK. Nu cred că azi am eșuat, dar mă chinuiesc. Eșuezi când renunți și nu mai încerci. Dacă trebuie să mă chinuiesc pentru a trece de această etapă, voi face asta”, a declarat Victoria Azarenka la conferința de presă.

Momentul poate fi văzut la minutul 09:30

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
burgman
burgman  •  16 Ianuarie 2019, 00:33

Asa, si daca sunt milionari inseamna ca nu au suflet, sentimente? Commentul asta este tipc pentru un *** *** in ***, furios pe soarta care nu i-a dat si lui milioane.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

star_bucharest
star_bucharest  •  15 Ianuarie 2019, 23:13

adevarul este ca decizia de luna trecuta a fost destul de dubioasa. cam acolo s-a rupt tot. ca in prima instanta s-a decis ca procesul pentru custodie sa se judece in belarus aka sa primeasca custodie azarenka. oricum dubios ca una din belarus sa se incurce cu un american. tzeapa. dar nu i-as plange de mila unei multimilionare in euro. hai sa fim seriosi. de asta nu te incurci cu americanii ca aia au metode socante prin care pot parea bogati. pai billie mckeague aka fostul partener a lui azarenka nu pare ca are nevoie de bani provenind dintr-o familie superbogata. ei uite ca se patre ca nu este asa,alta explicatie nu exista. i-a turnat copilul si dupa cateva luni a parasit-o pe azarenka. oricum isi merita azarenka soarta dar repet,nici nu imi este mila de multimilionara asta. cat naiba puteau costa procesele alea 1 sau 2 milioane,iar azarenka are o avere de peste 30 de milioane de dolari.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Ianuarie 2019, 21:57
Postat de observator979 pe 15 Ianuarie 2019, 21:13

Azarenka traieste o drama personala. E sfasiata intre dorinta de a-si pastra tutela copilului sau, cu care se lupta in procese cu tatal lui, si nevoia de a-si continua cariera in tenis, poate si fiindca procesele ii consuma toti banii. Din cauza proceselor a si stat pe tusa atata timp, fiindca nu isi putea parasi copilul ca sa mearga la turnee. E trist.

a fost o perioada cand nu a putut sa iasa cu copilul din sua...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează