SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Aventura continuă! Halep se impune clar în fața lui Watson și se califică în sferturile turneului de la Miami » Va avea o adversară-surpriză

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 16:47

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Miami, după ce a trecut de Heather Watson, locul 69 WTA, scor 6-3, 6-4. 

Primul set a început prost pentru Simona Halep. Românca și-a cedat serviciul și a fost condusă cu 3-1, după mai multe greșeli. Halep a cerut intervenția antrenorului Cahill, iar de acolo a jucat tot mai bine.

Simona a fost mai agresivă, a pus făcut mai puține greșeli și a câștigat cinci game-uri la rând, adjudecându-și setul, 6-3.

Setul doi a început echilibrat, ambele jucătoare mergând cap la cap. Simona a condus cu 3-2, după ce a facut break, dar Watson a revenit imediat și a egalat scorul. Halep a mai făcut un break și a preluat conducerea, câștigând setul, scor 6-4.

Bacsinszky este următoarea

Timea Bacsinszky va fi următoarea adversară a româncei, în sferturile de finală. Elvețianca, locul 20 WTA, a produs surpriza și a trecut de Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA, scor 2-6, 6-4, 6-2.

Meciul dintre cele două se va juca mâine, organizatorii urmând să anunțe ora.

Halep și Bacsinszky s-au duelat de două ori, românca învigând de fiecare dată. Cele două s-au întâlnit prima dată în 2010, la turneul din Torhout, Belgia, iar Simona a câștigat clar, 6-1, 6-3. Ultimul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului 2015, când Halep s-a impus în finala turneului de la Shenzen, scor 6-2, 6-2.

Vezi aici cum s-a desfășurat meciul:

Simona Halep - Heather Watson 6-3, 6-4

GAME, SET, MECI HALEP: Românca a servit foarte bine și a fost sigură pe ea. Halep a închis fără probleme meciul și se califică în sferturile de finală.
Game Watson:
Britanica rămâne în acest game! Watson și-a câștigat cu ceva emoții game-ul. Halep va servi pentru a câștiga meciul.
Game Halep:
Simona nu a forțat în acest game, fără să fie obligată să joace la cel mai înalt nivel. Watson a făcut din nou multe greșeli.
Break Halep:
Simona trece din nou în avantaj. Watson a făcut două duble greșeli, iar Halep a închis game-ul  cu o lovitură de forehand excelentă. Ambele jucătoare au cerut intervenția antrenorilor.
Break Watson:
Britanica și-a asumat mai multe riscuri și a fost mai agresivă, punând-o în dificultate pe Halep. Watson face rebreak-ul și revine în set.
Break Halep:
Halep a ratat o minge de break, dar a fructificat-o pe a două și a câștigat game-ul. Pentru prima dată, Simona conduce în acest set.
Game Halep:
Simona a fost condusă cu 15-30, dar greșelile făcute de Watson au făcut ca Halep să își facă serviciul, cu ușurință.
Game Watson:
Simona a ratat două șanse de a câștiga game-ul și i-a permis adversarei să își facă serviciul și să treacă din nou în avantaj.
Game Halep:
Simona egalează scorul, după un game în care a condus de la început și a jucat solid, fără emoții. Halep a închis game-ul cu un as.
Game Watson:
Halep începe prost acest set și pierde primul game, după mai multe greșeli. La 15-15, Halep s-a enervat și a dat cu racheta de pământ.

Începe setul doi! Watson servește prima

Meciul este suspendat pentru câteva minute, pentru că un spectator a acuzat probleme medicale.

 

SET HALEP: Simona a jucat foarte bine în acest game și câștigă setul. Simona a încheiat setul cu o lovitură perfectă de forehand, în diagonală.

Break Halep: Simona este într-o creștere vizibilă de formă. A redus numărul de greșeli și a lovit mingea mai agresiv, astfel încât a făcut un alt break. Simona va servi pentru a câștiga primul set.

 

Game Halep: Simona a câștigat cu greu acest game. Românca a avut 40-0, dar Watson a reușit să egaleze. Halep a reușit totuși să câștige game-ul, după o greșeală adversarei. Simona este prima oară în avantaj.
Break Halep:
Intevenția lui Cahill a dat roade, iar Simona a făcut imediat break-ul. Românca a fost mai agresivă și a pus presiune pe adversara ei, forțând-o să își cedeze serviciul.


Cahill i-a spus Simonei să fie mai agresivă și să riște mai mult pe primul serviciu, fără să se gândească la faptul că ar putea face duble greșeli. În plus, antrenorul i-a spus româncei că stă prea mult în spatele terenului și de aceea Watson folosește așa de multe scurte.

 

Game Halep: Simona își câștigă repede acest game, ceea ce este important pentru moralul ei. Halep a reușit două lovituri foarte bune și a dat semne că revine la cel mai bun joc al ei. Simona a cerut intervenția lui Cahill.
Game Watson:
Heather își continuă momentul bun și profită de greșelile pe care le face Halep. Britanica a servit foarte bine și a câștigat game-ul la 0.
Break Watson:
Halep a servit foarte slab în acest game și a fost condusă cu 0-40. Simona a salvat o minge de break, dar Watson a profitat de un atac slab al româncei și a făcut din nou break-ul.
Break Halep:
Simona încă nu își găsește ritmul, dar face rebreak-ul! Românca avut 30-0 și șase mingi mingi de break. Watson a reușit să salveze patru mingi de break grație unui serviciu foarte bune, dar pe ultima Halep a reușit să o fructifice, graței unui backhand în lung de linie.
Break Watson:
 Simona începe prost acest meci! Românca a condus cu 30-0, dar a făcut patru greșeli consecutive, iar Watson face break-ul

 

Miami Open - 4th roundHeather Watson [WC] Vs Simona Halep [5]Live on : http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-watson-halep-wta-miami-tennis-284830.html

Posted by Tennis-Women on Monday, March 28, 2016

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
valyomanyd
valyomanyd  •  29 Martie 2016, 04:04
Postat de balauru48 pe 28 Martie 2016, 23:35

Hai ca adversarele următoare abandonează si câștigi si turneul asta! Al câtelea anul asta... Hai ca se poate, chiar și fără să joci deloc. :))

Colega, esti in tema :)))) Simona nu a castigat nici un turneu anul asta :))) Hai Pa ! Te pricepi la tenis , cum ma pricep eu sa cant la pian, numai ca, eu, din greseala, s-ar putea sa nimeresc vreo doua note ! :))

balauru48
balauru48  •  28 Martie 2016, 23:35

Hai ca adversarele următoare abandonează si câștigi si turneul asta! Al câtelea anul asta... Hai ca se poate, chiar și fără să joci deloc. :))

merace
merace  •  28 Martie 2016, 22:26

de fapt, Baczynski a avut un varf al carierei in octombrie 2015, cand a atins locul 10 mondial. De atunci a jucat mai slab si era pe 20 mondial inainte de Miami. Cu aceasta calificare in sferturi, poate urca macar pe 17 mondial. E o jucatoare tare, care a batut mai multe nume mari in 2015, dar anul acesta incearca si ea sa urce iar. Totusi, cred ca Simona o poate bate.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează