SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rebelul Benoit Paire face declarații controversate: „Tenisul nu e o prioritate pentru mine. De ce să lupt ca un nebun?”

Benoit Paire (31 de ani, 31 ATP) spune că tenisul nu mai este o prioritate pentru el.
Benoit Paire (31 de ani, 31 ATP) spune că tenisul nu mai este o prioritate pentru el.

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 20:28 / Actualizat joi, 18 martie 2021 20:53

Benoit Paire (31 de ani, 31 ATP) spune că tenisul nu mai este o prioritate pentru el. 

Benoit Paire este unul dintre nonconformiștii circuitului ATP. Francezul are o serie teribilă. A câștigat un singur meci din ultimele 11 disputate, dar nu e afectat. Din contră, se bucură de avantajele locului ocupat, unul care îi permite accederea pe tablourile principale la toate turneele.

Comportamentul exploziv l-a costat de-a lungul anilor. Este în fruntea ierarhiei la numărul de amenzi, dar a primit și alt gen de sancțiuni. La Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, Benoit Paire a fost exclus din delegația Franței, pentru că a stat prea mult timp în afara Satului Olimpic.

Benoit Paire: „Tenisul nu e prioritatea mea”

„Am pierdut în prima rundă la Acapulco, dar e mai bine. Așa pot să ies mai repede din bulă, să mă relaxez câteva zile înaintea turneului de la Miami. Tenisul nu e prioritatea mea în acest moment. Să scap de restricțiile impuse la competiții e singurul meu scop pe care îl am la turnee. 

De ce să lupt ca un nebun? Doar pentru câțiva bani în plus? Dacă te impui la un turneu ATP 250, primești cam 30.000 de dolari. Eu iau în jur de 10.000 de dolari de fiecare dată când pierd în primul tur”, a mărturisit Paire, într-un interviu acordat pentru L'Équipe.

8.537.756 de dolaria câștigat Benoit Paire în carieră

VIDEO. 10 execuții de pe altă planetă reușite de Benoit Paire

Citește și alte știri din tenis: 

Victoria carierei pentru Jaqueline Cristian! A învins o fostă câștigătoare de Slam și e în sferturi la Sankt Petersburg

Simona Halep revine în echipa de FED Cup » Ce a convins-o să se răzgândească: „E cu totul altceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close