SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

Simona Halep revine în echipa de FED Cup » Ce a convins-o să se răzgândească: „E cu totul altceva”

Simona Halep, la FED Cup
Simona Halep, la FED Cup

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 22:32 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 23:16

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a anunțat că va face parte din echipa României la Billie Jean King Cup, fosta FED Cup.

Pe 16 și 17 aprilie, la Cluj, România o va înfrunta pe Italia în barajul de mențiere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup. Prezența Simonei Halep era pusă sub semnul întrebării, din moment ce a treia jucătoare a lumii declarase anul trecut că va sări peste competiția inter-țări, dar între timp Halep a avut o schimbare de planuri, după ce a ratat turneele de la Doha și Dubai.

Simona Halep joacă la FED Cup: „E cu totul altceva”

„O să încep cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FED Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup.

Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România. Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”, a declarat Halep la Digisport

Super atmosferă la Cluj, tot publicul este plin de energie, ne transmite să mergem mai departe, chiar dacă nu jucăm la fel de bine pe cât ar trebui. Sper să avem public - Simona Halep

Este al doilea anunț important al zilei pentru echipa României de FED Cup, după ce Florin Segărceanu (59 de ani) a anunțat că renunță la postul de căpitan nejucător. Locul acestuia va fi luat de Monica Niculescu (33 de ani, 147 WTA la simplu). 

România a ratat calificarea la finalele Billie Jean King Cup

Echipele naționale ale României și Italiei s-au înfruntat până acum de 3 ori, Italia având 2-1 în meciurile directe. România a pierdut calificarea la finalele Billie Jean King Cup după înfrângerea cu Rusia, 2-3, la capătul unor meciuri jucate la Cluj-Napoca.

13 jucătoareau fost convocate, în Cupa Fed, din 2014 până acum pentru România: Halep, Begu, Niculescu, Cîrstea, Dulgheru, Olaru, Mitu, Țig, Bogdan, Buzărnescu, Cristian, Ruse și Bara

VIDEO. George Cosac, despre retragerea Simonei Halep de la Dubai: „E focusată pe câștigarea unei medalii”

Mai multe știri din tenis:

Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Rafael Nadal s-a retras de la un turneu important din circuitul ATP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1701791776714401
Antoneta Borcan  •  18 Martie 2021, 18:17

TE IUBIM,SIMO!ESTI SI VEI RAMINE MINDRIA TUTUROR ROMANILOR!IAR CIRCOTASII SA STEA IN BANCA LOR,SA-SI VADA BIRNA DIN OCHII LOR!MERGI CU FRUNTEA SUS CIT MAI DEPARTE,SINT MULTI CEI CARE TE ADMIRA!

iulian1952
iulian1952  •  18 Martie 2021, 11:31

O TUTA CARE FUGE DUPA BANI . E TERMINATA CA SPORTIVA SI ACUM VREA BANII F.R.T. PROSTII ... , CU BALELE CURGAND O PUPA-N CUR .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează