SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rafael Nadal s-a retras de la un turneu important din circuitul ATP

Rafael Nadal (34 de ani, 3 ATP) FOTO Imago
Rafael Nadal (34 de ani, 3 ATP) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 20:21 / Actualizat marti, 16 martie 2021 20:31

Rafael Nadal (34 de ani, 3 ATP) a anunțat că s-a retras de la turneul Miami Open din cauza unei accidentări.

După ce a refuzat invitația de a participa la turneul de la Dubai, Rafael Nadal nu s-a refăcut după accidentarea la spate suferită înainte de Australian Open și s-a retras și de la Miami (turneu de 1000 de puncte ATP).

Nadal a resimțit probleme la începutul anului, înainte de turneul de Australian Open, dar nu s-a retras și a ajuns până în sferturile de finale ale competiției, unde a fost eliminat de Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 6-7 (4), 4-6, 5-7.

Rafael Nadal: „Nu voi putea evolua la Miami, oraș pe care îl iubesc”

„Anunț cu tristețe că nu voi putea evolua la Miami, oraș pe care îl iubesc. Trebuie să mă recuperez complet și să mă pregătesc pentru sezonul de zgură din Europa” a scris Rafael Nadal pe contul oficial de Twitter.

Ultima dată când Rafael Nadal a participat la turneul de la Miami a fost în anul 2017. Jucătorul spaniol a pierdut în finala turneului, în fața rivalului Roger Federer, scor 3-6, 4-6. 

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep și-a anunțat revenirea în circuit » La ce turneu va participa: „Plec săptămâna viitoare”

Schimbare majoră în ATP! E prima dată după 16 ani când se întâmplă asta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează