SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Simona Halep și-a anunțat revenirea în circuit » La ce turneu va participa: „Plec săptămâna viitoare”

Simona Halep +37   FOTO
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 15:01 / Actualizat luni, 15 martie 2021 15:16

Absentă de la turneele din Doha și Dubai, Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a anunțat că va participa la competiția din Miami, programată între 22 martie și 4 aprilie 2021.

Jucătoarea de tenis din România a sărit peste competițiile din ultima lună din cauza unor probleme medicale la spate. Halep nu a mai concurat de pe 16 februarie, când Serena Williams a învins-o în sferturile de finală de la Australian Open, scor 3-6, 3-6.

Simona a depășit accidentarea care a sâcâit-o în ultima vreme și anunță că va juca la Miami.

Simona Halep, prezentă la turneul de la Miami

„Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren”, a declarat Simona Halep conform digisport.ro.

Anul trecut, Simona nu a jucat la US Open, turneul de Grand Slam din New York, fiind îngrijorată de problemele cauzate de COVID-19 în SUA. Jucătoarea de tenis a mărturisit că în spatele decizie sale s-a aflat teama: „La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”.

În 2019, Simona a ajuns în sferturi la Miami, unde a fost eliminată de Karolina Pliskova, scor 5-7, 1-6. „Știu că m-a durut puțin genunchiul, am avut și un bandaj. Pliskova a servit foarte bine, returul meu nu a fost atât de bun”, și-a amintit Halep despre acea partidă.

VIDEO. George Cosac, despre retragerea Simonei Halep de la Dubai: „E focusată pe câștigarea unei medalii”

Citește mai multe știri din tenis:

Umilit de Sorana Cîrstea, Adrian Cruciat rupe tăcerea după izbucnirea elevei sale: „N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o!”

FOTO Serena Williams își vinde locuința de lux! Ce sumă cere pentru vila din Beverly Hills

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează