SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Umilit de Sorana Cîrstea, Adrian Cruciat rupe tăcerea după izbucnirea elevei sale: „N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o!”

Sorana Cîrstea și momentul tensionat cu antrenorul Adi Cruciat +27   FOTO
Sorana Cîrstea și momentul tensionat cu antrenorul Adi Cruciat

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 09:29 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 10:16

Adrian Cruciat (37 de ani), fost număr 148 în clasamentul ATP, a vorbit în premieră despre episodul tensionat avut în Australia cu Sorana Cîrstea. Atunci, eleva sa a avut o răbufnire violentă, cerându-i arbitrei să-l dea afară din tribune pe propriul antrenor.

Cruciat spune că ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea nu a afectat sub nicio formă relația dintre cei doi. Mai mult, antrenorul dezvăluie mesajul pe care fetița sa i l-a transmis după primul meci câștigat la un turneu de copii: „Spune-i Soranei să fie mândră de ea”. 

„N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o, dar nu a fost vreo mare ceartă sau vreun conflict între noi. Episodul a fost unul neinspirat, dar atâta tot. Nu afectează relația noastră, care e foarte solidă, atât profesional, cât și personal. 

Fetița mea a câștigat primul ei meci la un turneu de copii și primul lucru pe care mi l-a zis a fost să îi spun Soranei să fie mândră de ea”, a declarat Cruciat, la emisiunea „Așii Tenisului”, de la Digi Sport. 

Sorana Cîrstea, criză de nervi la adresa lui Adi Cruciat

Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile turneului Grampians Trophy de americanca Ann Li, scor 3-6, 1-6, iar în timpul meciului a avut o adevărată criză de nervi. Jucătoarea noastră a țipat de mai multe ori, în limba română, către antrenorul ei, cerându-i să nu mai discute cu ea.

Nemulțumită de jocul său, Sorana Cîrstea și-a vărsat nervii pe antrenorul ei, Adrian Cruciat, care era în tribună. În una dintre pauzele dintre game-uri, la 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana a făcut un gest rar pe terenul de tenis. „Taci din gură! Taci! Taci din gură!”, a strigat Sorana către Cruciat. Sportiva din România a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la Melbourne.

Sorana Cîrstea: „Sunt o persoană matură, știu când fac anumite greșeli”

+23 FOTO

„Sunt o persoană destul de matură, știu când fac anumite greșeli și pot să îmi asum greșelile alea și să vin să-mi cer scuze. Însă am o echipă în care am încredere, sunt fericită cu ea, și cred eu că se și vede în rezultate, se vede că există o unitate și ei sunt primii care au încredere în mine și îmi văd potențialul” a declarat Sorana Cîrstea pentru siteul Treizecizero.

VIDEO Sever Dron, despre conflictul dintre Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat

Citește și alte știri din tenis:  

VIDEO Monica Niculescu, martora unui moment incredibil în WTA: partenera ei, ținta unei lovituri crunte în ochi

Roger Federer, decizie majoră după ce a fost eliminat de Basilashvili la Doha: „Așa este cel mai bine”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
balaur
balaur  •  14 Martie 2021, 14:58

Iar a scris prostovanul ala cu ruptul tacerii :))

dubluv
dubluv  •  14 Martie 2021, 11:28

pentru un antrenor de tenis e greu (adica imposibil) sa gaseasca un jucator de top 100 pe care sa il pregateasca. Asa ca tace si inghite. Plus ca la tenis antrenorul este un angajat al jucatorului, relatia dintre cei 2 nu seamana deloc cu relatia jucator / antrenor din fotbal.

abelind
abelind  •  14 Martie 2021, 10:37

Cruciat ăsta e ca un antrenor (vorba vine) la ficisibi ... Adică te spurcă aia (ăla) de nu te mai spală nici 10 Iordanuri , dar tu vii umil să zici că e normal . Bă Cruciat-Argeș , n-ai un gram de onoare ? Pentru 5 firfirei își bate nulitatea aia troasca de tine ? Ești un stoichiț , mă ! Că așa trebuie numiți s claveții ...stoichiți !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează