SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // Bernard Tomic, implicat într-un scandal uriaș la Londra! Britanicii ar putea să nu-i mai acorde premiul de participare: „Rușinos, înfiorător!”

Bernard Tomic // FOTO: Guliver/Getty Images
Bernard Tomic // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 17:22

Bernard Tomic (26 de ani, 96 ATP), controversatul tenismen australian implicat de-a lungul anilor în numeroase scandaluri, a recidivat la Wimbledon 2019, în meciul din primul tur contra francezului Jo-Wilfried Tsonga (34 de ani, 72 WTA), pierdut clar, 2-6, 1-6, 4-6.

Australianul a cedat partida în doar 58 de minute, un timp de joc neobișnuit de scurt pentru o confruntare pe iarbă. Tomic a părut plictisit în timpul jocului și a fost aproape fără reacție pe toată durata meciului.

Acum, Tomic ar putea să nu mai primească din partea celor de la Wimbledon premiul de 50.000 de euro pentru participarea în primul tur tocmai din cauza non-combatului de care îl bănuiesc organizatorii.

La conferința de presă de la finalul meciului cu Tsonga, Tomic a avut o atitudine zeflemitoare în fața jurnaliștilor, oferind răspunsuri incomplete sau monosilabice.

De altfel, comentatorii BBC i-au numit prestația „rușinoasă” și „înfiorătoare”. „A jucat în slow-motion”, au spus britanicii, în timp ce fostul jucător australian Todd Woodbridge a refuzat să analizeze prestația lui Tomic la un post TV din Australia.

Tomic, devenit cunoscut și pentru faptul că a cerut evacuarea tatălui său din tribune în timpului unui meci, nu e la o primă astfel de ispravă. În urmă cu doi ani, în timpul unui meci cu Mischa Zverev, Tomic a fost amendat cu 15.000 deeuro pentru că ar fi simulat o accidentare în timpul acelui meci. 

5.950.000 $a câștigat Bernard Tomic din premii în carieră

Vezo și: VIDEO Rafael Nadal - Nick Kyrgios, „șocul” turneului la Wimbledon! Istoricul unui război exploziv: declarații virulente și acuzații de dopaj: „Simt mirosul sângelui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
vladutz13
vladutz13  •  04 Iulie 2019, 08:40

Vad ca totusi a luat 4 gameuri in ultimul set...

pierrecardin
pierrecardin  •  04 Iulie 2019, 01:11

Pariuri.

bazinga
bazinga  •  03 Iulie 2019, 21:52

E drogat si beat!Sa-i fi pus fiola...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close