SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

BIANCA ANDREESCU - ANETT KONTAVEIT // Canadianca s-a retras de la Miami la scorul de 1-6, 0-2 pentru adversară

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 01:18

Canadianca Bianca Andreescu (18 ani, 24 WTA) s-a retras în meciul cu estona Anett Kontaveit (23 de ani, 19 WTA) din „optimile” de la Miami, la scorul de 1-6, 0-2 pentru adversară.

  • Kontaveit va juca în „sferturi” împotriva lui  Su-Wei Hsieh (27 WTA).

VIDEO Halep, kriptonita lui Venus » Românca e în „sferturi” la Miami și face încă un pas mare spre locul 1 WTA

Seria de 10 meciuri consecutive câștigate s-a întrerupt pentru Andreescu. Canadianca a existat în meci doar până în momentul pauzei cauzate de ploaie, la scorul de 1-0 pentru Kontaveit în primul set. Bianca avea în acel moment o minge de a egala scorul. 

După pauza de o oră și jumătate, Kontaveit a revenit mult mai energică. Canadianca cu origini românești a părut vlăguită, stoarsă de energie de meciurile maraton din ultimele două săptămâni. Abandonul a venit la scorul de 2-0 în setul secund. A acuzat probleme de deplasare și s-a oprit în timpul unui schimb. 

Bianca Andreescu - Anett Kontaveit 1-6, 0-2

UPDATE 21:10

Meciul a fost reluat!

UPDATE 20:50

Organizatorii curăță terenurile. Partidele vor fi reluate în curând.

Partida a fost întreruptă la scorul de 1-0 pentru estonă. Ploaia dă peste cap planurile organizatorilor de la Miami. 

Câștigătoare duelului Andreescu - Kontaveit va juca în „sferturi” împotriva învingătoarei din meciul Su-Wei Hsieh (27 WTA) - Caroline Wozniacki (13 WTA). Andreescu și jucătoarea din Estonia nu s-au mai înfruntat niciodată. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
bazinga
bazinga  •  26 Martie 2019, 12:30

VSUL FRUMOS S-A TERMINAT!Va avea aceeasi evolutie ca a lui Buzarnescu!Au prins-o blestemele dusmanilor!Nu merge cu pacaleala le nesfarsit...

adriann_
adriann_  •  26 Martie 2019, 09:55
Postat de adriann_ pe 26 Martie 2019, 00:10

Niste armanasi obsedati sa fie nr 1 prin interpus(a) :))

A se vedea mesajul astuia de mai jos :)))

1618597915124142
Alexandru Chis  •  26 Martie 2019, 08:49

Trebuia sa vina si acest trist final! Chiar in momentele de glorie de la Indian Wells am afirmat ca jocul practicat de Bianca Andreescu este de o platidine suparatoare si ca atunci cand va intalni o adversara capabila sa-i tina piept in primele 8-10 game, va constata ca este extrem de vulnerabila. Pacat ca Irina Begu nu a reusit sa finalizeze marea sansa pe care a avut-o la scorul de un set castigat si 5-1 in setul doi. Atunci s-a observat atat atuurile, caderile dar si trucurile la care apeleaza Bianca. Dar de acum, in circuitul WTA, toate adversarele vor sti ce tactica sa aplice. Prevad ca Bianca Andreescu va avea un parcurs meteoric si va fi aidoma altor mari revelatii "gen Ostapenko".

Vezi toate comentariile (43)
Comentează