SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bianca Andreescu are un vis incredibil pentru tenisul românesc » Ce spune despre Simona Halep

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 15:40

Bianca Andreescu (23 WTA/18 ani) are o ascensiune fantastică în acest an. Jucătoarea a pus însă tenisul pe planul doi în această perioadă pentru a se concentra pe școală. 

Sportiva din Canada cu origini românești s-a întors acasă unde se recuperează și anunță că va începe să învețe pentru un examen similat cu Bacalaureatul.

„Acum este un moment bun pentru mine să fiu acasă. Nu am mai fost de ceva vreme, pentru că am jucat mult tenis. Voi rămâne pozitivă pe tot parcursul procesului de recuperare.

Chiar vreau să termin liceul, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla după ce voi termina cariera în tenis. Sau ce se poate întâmpla în timpul ei. Poate că voi vrea să fac nişte cursuri online”, a declarat Bianca Andreescu pentru sportsnet.ca.

„Vreau să joc cu Simona Halep

Bianca a vorbit și despre visurile pe care le are: „Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena Williams (11 WTA) sau Simona (2 WTA). Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”.

Vezi și:

VIDEO Moment șocant la meciul Anei Bogdan! Antrenorul a făcut-o praf pe teren: „Vrei să-mi pun rochia și să joc eu?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
ali.bec
ali.bec  •  13 Aprilie 2019, 21:04
Postat de agiler pe 13 Aprilie 2019, 16:21

Cred că nici canadienii nu sunt așa obsedați ca voi ghesepistii în legătură cu ea.Deja a devenit plictisitor să tot ne-o băgați pe gât.A ales să reprezinte Canada așa că nu are nici o treabă cu România.Chiar nu știu ce e așa de greu să înțelegeți asta.

Știm ca știi ca asta e hârtie jijista. Dar lasă-i sa se prefacă de parca n-ar fi. E singurul fel de a mai avea și alte știri decit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamovist_94
dinamovist_94  •  13 Aprilie 2019, 19:52
Postat de agiler pe 13 Aprilie 2019, 18:39

A ajuns un nimeni să îmi spună mie că nu știu ce scriu.Mai copie umană ești la ani lumină sub mine.Si apropo nu mai inventa cuvinte care nu au treabă cu limba română.

Tu esti la ani lumina distanta de realitate. Nu toata lumea e interesata de puscariasii vostri si de noutatile de la "palat".

agiler
agiler  •  13 Aprilie 2019, 19:26
Postat de catalynn pe 13 Aprilie 2019, 18:48

E nu!? Un articol despre Bianca este unul mai putin cu ne-a jjjijji, si ne strica ziua! :-))) Pt cine crezi tu ca scriu astia articolele desprea ne-a jjjiji!? Pt stalistl!? Pt dinamovisti sau rapidiști!? Nu! Pt fcsbisti pt ca numai ei vor sa știe totul despre idolul lor! Pt noi restul chiar si un articol despre oina si tot e de preferat unuia despre idolul tau (da, stiu ca va lepădați de el mai ceva ca apostolii de Iisus, insa altfel il venerați)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close