SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Bianca Andreescu, despre retragerea de la Miami și accesoriul de fițe pe care a pus ochii: „Mereu mi-am dorit-o și acum mi-o pot permite, după ce am încasat 1,3 milioane $”

Bianca Andreescu // FOTO: Reuters
Bianca Andreescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 10:13

Bianca Andreescu, 18 ani, locul 24 WTA, s-a retras de la turneul de la Miami, acuzând o accidentare la umăr în meciul cu Anett Kontaveit, la scorul de 1-6, 0-2.

După meci, jucătoarea din Canada de origine română a dat detalii despre accidentare, a anunțat că nu va juca la turneul de la Charleston, pentru a se pregăti de Fed Cup, și a vorbit despre planurile pentru sezonul de zgură.

„Acum sunt destul de supărată pentru ce s-a întâmplat și nu prea mă gândesc la ce am făcut la Indian Wells. Dar nu mă pot plânge de ce am realizat până acum. A fost o cursă incredibilă, ca povestea Cenușăresei. Cum ați spus și voi, e un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită!

Am încercat să mă tratez cât am putut la umăr. Am crezut că va fi în regulă. Dar totul a fost mai rău pe măsură ce meciul a progresat. Am jucat foarte multe meciuri și cred că este felul în care corpul meu îmi spune că este de ajuns. Fizioterapeuții și doctorii au spus că nu e nimic grav. Dar mă doare și nu puteam continua”, a declarat Bianca Andreescu, potrivit WTA.

Bianca a mai spus că se gândește deja la turneele pe zgură: „Cred că jocul meu se potrivește pe zgură. Abia aștept să joc!”.

Andreescu a dezvăluit și cum se va răsfăța după prestațiile foarte bune din acest an. „Ce o să fac cu 1,3 milioane de dolari? Mereu mi-am dorit să cumpăr o geantă Louis Vuitton din primul premiu important. Probabil că îmi voi lua una”, a spus Andreescu zâmbind.

Citește și:

Simona Halep și-a aflat adversara din „sferturi” la Miami » Când se va juca meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
10218853938645069
Marius Filote  •  26 Martie 2019, 20:35

Serios.. Asta face ea ? Isi cumpara Louis Vuitton ? Se pare ca romanca din ea nu a disparut :))

traian_v
traian_v  •  26 Martie 2019, 20:19

Sa mearga la shopping cu Halep. ;)

1764563320463131
Nicu Lupu  •  26 Martie 2019, 19:40

Starneste furtuni de comentarii si pe aici , asta demonstreaza clar ca are valoare foarte mare , altfel nu ar latra dusmanii si invidiosii dupa ea . E clar ca e romanca in primul rand , altfel nu ar fi strans deja atat de multe comentarii de la hateri ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează