SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Bianca Andreescu, răsfățată de Salt Bae » Celebrul bucătar a făcut-o să râdă cu lacrimi

Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA) își petrece sărbătorile de iarnă la Dubai. Campioana de la US Open 2019 l-a vizitat pe celebrul bucătar Salt Bae. +30   FOTO
Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA) își petrece sărbătorile de iarnă la Dubai. Campioana de la US Open 2019 l-a vizitat pe celebrul bucătar Salt Bae.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 20:42 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 21:32

Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA) își petrece sărbătorile de iarnă la Dubai. Campioana de la US Open 2019 l-a vizitat pe celebrul bucătar Salt Bae. 

Bianca Andreescu pregătește startul noului sezon la Dubai. Sportiva din Canada, cu origini în România, și-a făcut timp și pentru a vizita unul dintre cele mai faimoase restaurante ale planetei, cel deținut de turcul Nusret Gökçe. Bianca s-a distrat pe cinste, iar la final a savurat o friptură de vită cu foiță de aur, servită în stilu-i celebru de Salt Bae. 

VIDEO. Bianca Andreescu, răsfățată de Salt Bae

Salt Bae, pe numele real Nusret Gökçe, este probabil cel mai renumit bucătar al planetei, la concurență cu Gordon Ramsay. Turcul deține un lanț de restaurante de lux și a devenit celebru în mediul online datorită stilului tacticos în care prepară friptura de vită.

Bianca Andreescu, printre favorite la Australian Open

Anul 2020 a fost unul nefast pentru Bianca Andreescu. A fost măcinată de accidentări, apoi pandemia de coronavirus a oprit tenisul. Canadianca spune că e pregătită să cucerească al doilea turneu de Grand Slam din carieră. Prima șansă o va avea la Australian Open, în perioada 8-21 februarie.

+26 FOTO

11,00este cota Biancăi Andreescu la câștigarea Australian Open 2021. Doar Barty, Osaka, Serena Williams și Simona Halep sunt mai bine cotate

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Sexy pe canapea » Camila Giorgi a pozat în lenjerie intimă și a postat imaginile chiar în ziua de Crăciun

EXCLUSIV Simona Halep, noi informații despre participarea la Australian Open: „Mental, e extrem de dificil! Avem voie să ne antrenăm câteva ore pe zi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
248002075842661
Constantin Paris  •  28 Decembrie 2020, 18:38

Asta care fuge cu steagul Canadei ca o musca zapacita. La tenis nu am vazut alti reprezentanti cu adevarat canadieni sa fuga cu steagul pe ei. In ce priveste cistigarea unui nou GS e posibil daca norocul ii suride si mingiile aterizeaza pe ”In” Asa juca si Ostapenko si dupa cistigarea RG mingiile au aterizat pe ”Out” si astazi este pe locul 44 Probabil ca Andeescu daca pierde urmatorul RG iese din primele 100 Se vedea ce oftica avea cind a batut-o Simona Media de la noi ar trebui sa o trateze ca pe orice jucatoare straina fiindca ea se vede ca nu simte nimic romanesteDe fapt a dat si interviuri in pressa romaneasca in engleza

depeche
depeche  •  28 Decembrie 2020, 10:19

O porcarie, *** care nu au pe ce da banii si mananca foita de aur de la un *** turc cunoscut doar ptr cum arunca niste sare pe carne

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  27 Decembrie 2020, 23:02

Ce sa mai, belea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează