SPORTURI  »  TENIS  »  WTA OSAKA

Bianca Andreescu s-a accidentat și renunță la turneul de la Osaka! Alte două nume importante au renunțat să participe

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 18:22

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) a suferit o accidentare la piciorul drept și nu va participa la turneul WTA de la Osaka.

Andreescu a avut o vară plină. Revenită după o lungă accidentare, canadianca s-a impus în ambele turnee la care a luat startul, Toronto și US Open. Oboseala acumulată și-a spus cuvântul, iar Bianca e nevoită să ia din nou o pauză.

Îmi pare rău că ratez competiția de anul ăsta. Știu că este cel mai mare eveniment organizat în Japonia. Abia aștept să vin aici în anii viitori! Ne vedem în curând”, a fost mesajul prin care Andreescu și-a anunțat retragerea.

Andreescu nu este singura jucătoarea importantă care renunță la competiția din Japonia. Elvețianca Belinda Bencic (10 WTA) resimte dureri la piciorul stâng, în timp ce cehoaica Marketa Vondrousova (22 WTA) a suferit o recidivă la încheietura mâinii stângii.

Turneul Premier de la Osaka, dotat cu premii în valoare de 823.000 de dolari, e programat în perioada 16 - 22 septembrie. La el și-au confirmat prezența Naomi Osaka (4 WTA), Kiki Bertens (8 WTA), Sloane Stephens (14 WTA), Angelique Kerber (15 WTA) și Madison Keys (16 WTA). 

Vezi și:

Bianca Andreescu și-a anunțat următoarele obiective: „Simt că pot mai mult”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează