SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Bianca Andreescu și-a anunțat următoarele obiective: „Simt că pot mai mult”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 16:22

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) a obținut primul trofeu de Mare Șlem din carieră la US Open, după o finală cu Serena Williams (37 de ani, 9 WTA), scor 6-3, 7-5.

Jucătoarea din Canada cu părinți români a căpătat o notorietate incredibilă peste Ocean. Bianca a fost invitată, printre altele, la The Tonight Show sau Good Morning America, iar în una dintre apariții și-a dezvăluit obiectivele din perioadă următoare. 

„Am realizat multe în acest an și simt că pot mai mult, chiar cred că pot mai mult după acest succes și mă voi strădui în continuare să câștig turnee de Mare Șlem. M-am gândit și să particip la Jocurile Olimpice, cred că e un eveniment foarte special. 

Am așteptări mari de la mine. Am o idee ce vreau, să joc bine în următoarele turnee din Asia, să mă calific la Turneul Campioanelor din China și să atac top 3 mondial”, a declarat Bianca Andreescu într-o conferință de presă.

Rezumatul finalei US Open 2019

VEZI ȘI: 

VIDEO Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep, din sezonul următor: „D, data trecută «te-am ucis». Plănuiesc să fac asta și acum. Bine ai revenit!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  13 Septembrie 2019, 08:42

Frumos, foarte frumos. Prea tumultuos insa. Calm, domnisoara Bianca. Pe rand! Iti urez multa, multa sanatate!!!

montgomerry
montgomerry  •  12 Septembrie 2019, 23:37

Greul de acum incepe. Pana acum era doar o jucatoare cu realizari importante la Indian Wells si Montreal, de acum e jucatoarea de batut. Presiunea e imensa, unii reusesc, altii nu.

bazinga
bazinga  •  12 Septembrie 2019, 18:20

Nimanui nu-i pasa de jucatoarea canadiana Andreescu Bianca!Sa fie sanatoasa si la mai mare!In rest....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează