SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

Bianca Andreescu s-a retras de la Roland Garros!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 20:29

Bianca Andreescu (18 ani, 23 WTA) s-a retras înaintea meciului din turul secund de la Roland Garros, contra americancei Sofia Kenin (35 WTA).

Andreescu, revenită după o pauză de două luni cauzată de o accidentare la umăr, a fost protagonista unui meci-maraton în primul tur de la Roland Garros. A trecut de cehoaica Marie Bouzkova (118 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-4, după trei ore și patru minute de joc.

Canadianca cu origini românești nu s-a putut recupera pentru meciul de mâine, cu Sofia Kenin. Medicii i-au recomandat o perioadă de repaus pentru a evita o eventuală recidivă.

„Sunt dezamăgită să îmi anunț retragerea de la Roland Garros. E un moment dificil pentru mine. Am discutat cu antrenorii, cu doctorii și am decis că e cea mai sigură decizie pentru mine, după durerile resimțite la șold în primul meci. Acum mă voi pregăti pentru sezonul de iarbă” Bianca Andreescu

Sofia Kenin va juca în turul III cu învingătoarea duelului dintre americanca Serena Williams (10 WTA) și japoneza Kurumi Nara (238 WTA). 

Vezi și: 

Simona Halep a scăpat de marea rivală de la Roland Garros » Kiki Bertens a abandonat: „Tremur, nu mai am energie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tatiana19
tatiana19  •  29 Mai 2019, 22:06

SPER TOTUSI SA FIE SIMONA! DAR SE POATE INTAMPLA ORICE. SUCCES FETELOR NOASTRE IN CONTINUARE!

1.revoo
1.revoo  •  29 Mai 2019, 21:31

Castigatoarea RG o sa fie o surpriza.Una care nu e in top 10.Cred...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează