SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

An încheiat! Bianca Andreescu s-a retras și de la Roland Garros » Candianca nu a disputat niciun meci oficial în 2020!

Bianca Andreescu. foto: Guliver/Getty Images
Bianca Andreescu. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 22:09 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 22:29

Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA) a anunțat că nu va participa nici la Roland Garros, după ce candianca cu origini românești a absentat și de la la US Open.

Din cauza problemelor fizice, Andreescu a luat decizia de a-și încheia sezonul încă de pe acum. Campioana de la US Open 2019 n-a jucat nici măcar un meci în 2020, într-un sezon oricum bulversat de pandemia de coronavirus care a înjumătățit calendarul. Canadianca a anunțat că se concentrează deja pentru sezonul următor, unul în care Jocurile Olimpice de la Tokyo se numără printre principalele obiective.

Andreescu: „Mă concentrez pe sănătate și pe antrenamente”

„Am luat decizia dificilă de a nu participa la niciun meci pe zgură în acest an și mă voi concentra în restul sezonului pe sănătatea mea si antrenamente. Pe cât de greu mi-a fost să ajung la această decizie, mi-am propus multe pentru 2021, inclusiv Jocurile Olimpice. Vreau să folosesc acest timp pentru a mă concetra pe jocul meu și pentru a reveni mai puternică și mai bună.

Ca întodeauna, încurajările voastre si suporterul arătat înseamnă mult pentru mine și abia aștept să revin pe teren și să concurez pentru Canada la anul

VIDEO Dezvăluiri despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Citește și alte știri din tenis: 

Organizatorii de la Roma, acuzați de sexism: „În iad cu ei!” » Diferența dintre premiul acordat Simonei Halep și cel câștigat de Djokovic

Roland Garros 2020. Vești bune de la Paris: 3 românce s-au calificat mai departe în calificări » Mihaela Buzărnescu, înfrângere categorică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează