SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS // Chris Evert, lăsată fără cuvinte de părinții români ai Biancăi Andreescu: „Oamenii ăștia au venit din România în Canada cu două valize și nimic altceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 18:41

Bianca Andreescu (15 WTA) a obținut aseară primul trofeu de Mare Șlem din carieră, după o finală cu Serena Williams (8 WTA), scor 6-3, 7-5. Chris Evert, jucătoare legendară cu 18 trofee de Mare Șlem, a vorbit la superlativ sacrificiul făcut de familia Biancăi.

Maria și Nicu Andreescu au părăsit România în 1994. Tatăl campioanei de la US Open a dezvăluit într-un interviu acordat recent presei din Canada că toate lucrurile de care au avut nevoie au încăput în două geamantane. 

Oamenii ăștia au venit din România în Canada cu două valize și nimic altceva. Au crezut însă în visul Biancăi, au sprijinit-o în tot ceea ce a făcut, iar acum vad cum fiica lor a cucerit US Open. E absolut incredibil!”, a declarat Chris Evert într-o emisiune televizată.

EVERT CREDE CĂ SERENA SE APROPIE DE FINAL

Chris Evert crede că Serena se aproape de finalul carierei: „Cred că oportunitățile ei se cam termină. Probabil ediția de acum de la US Open și următorul Australian Open o să fie ultimele două șanse. Cu toate astea, Serena ne-a surprins de atâtea ori încât nimic nu e sigur”.

Rezumat VIDEO finala US Open: Serena Williams - Bianca Andreescu 6-3, 7-5

Vezi și: 

EXCLUSIV Ilie Năstase, comparație inedită între Bianca Andreescu și Simona Halep: „Contează Grand Slam-urile, nu locurile 1” + Sfatul pe care românca nu l-a ascultat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
visinu
visinu  •  08 Septembrie 2019, 20:04
Postat de visinu pe 08 Septembrie 2019, 20:03

Nu e chiar asa. Or fi ei cu doua valize dar aveau averea sub forma de cunostinte in cap. Care le-a permis sa isi gasesasca serviciu in Canada si sa isi poata sustine fata. Multi traiesc in strainatate datorita scolii aleia "invechite".

Or fi venit ei cu doua valize...

visinu
visinu  •  08 Septembrie 2019, 20:03

Nu e chiar asa. Or fi ei cu doua valize dar aveau averea sub forma de cunostinte in cap. Care le-a permis sa isi gasesasca serviciu in Canada si sa isi poata sustine fata. Multi traiesc in strainatate datorita scolii aleia "invechite".

cseacseavlez
cseacseavlez  •  08 Septembrie 2019, 19:45

Chris Evert...ai tăi cu ce au venit în ***??cu *** *** *** şi o ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează