SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 3-1 (ABANDON) / VIDEO Andreescu câștigă Rogers Cup după doar 4 game-uri! Serena s-a retras în lacrimi

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 18:13

FINALA ROGERS CUP: Bianca Andreescu (19 ani, 29 WTA) câștigă al doilea ei turneu WTA din carieră, după doar patru game-uri jucate. Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-a retras din cauza unor dureri la spate, la 3-1 pentru Bianca în setul întâi.

ABANDON / Bianca Andreescu - Serena Williams 3-1

Condusă înaintea game-ului 5, Serena Williams a acuzat probleme în zona spatelui și a început să plângă de durere. Americanca a luat loc pe scaun și a transmis că nu mai poate continua, după doar 19 minute de joc. 

Bianca Andreescu a mers imediat să o consoleze pe Serena. „Îmi pare rău că nu poți continua”, i-a spus și a îmbrățișat-o pe americancă. Ulterior, i-a transmis că i-a urmărit întreaga carieră și că știe totul despre ea.

„Îmi pare rău că nu am putut continua azi. Am încercat. Bianca, ești extraordinară! Mulțumesc echipei mele. A fost un an dificil, dar mergem înainte”, a spus Serena cu lacrimi în ochi, la festivitatea de premiere.

Câștigătoarea turneului va fi recompensată cu un premiu în valoare de 521.530 de dolari, iar învinsa va încasa un cec de 253.420 de dolari.  

Serena Williams va urca pe locul 8 WTA, iar Bianca Andreescu va ajunge pe locul 19 WTA. 

Game Andreescu, 3-1: Bianca are o zi bună! Canadianca se desprinde.


Game Andreescu, 2-1: Momentan, meciul este echilibrat. Bianca preia conducerea în primul set.

Game Andreescu, 1-1: Bianca restabilește rapid egalitatea în primul set al acestei întâlniri.

Game Williams,  0-1: Serena începe bine meciul și câștigă primul game în fața canadiencei.

ÎNCEPE MECIUL! Serena Williams servește prima. 

Meciul va începe în câteva minute. Cele două jucătoare au ieșit la încălzire. La Toronto sunt 24 de grade Celsius.

A fost prima întâlnire dintre cele două sportive și a treia finală din cariera jucătoarei canadiene cu rădăcini românești, după cele de la Auckland, respectiv Indian Wells, ambele disputate în acest an. 

În semifinale, Serena Williams a învins-o pe cehoaica Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3, în timp ce Bianca Andreescu a trecut de rusoaica Sofia Kenin (20 de ani, 29 WTA), scor 6-4, 7-6.

VEZI ȘI:

VIDEO Serena Williams a făcut deliciul reporterilor: „În timpul semifinalei mă gândeam la sutienul meu. Mi-am zis «Doamne, Serena, glumești?!»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
cristiano9ron
cristiano9ron  •  12 August 2019, 01:52

Bianca are un viitor frumos, e jucatoare de top 5, are un joc frumos, variat, solid, constant.. singurul defect, se enerveaza rapid si des!

lukdan
lukdan  •  12 August 2019, 00:46
Postat de fairplayromania pe 11 August 2019, 23:41

Muktumim pentru informatie ! GSP nu e capabil ca să dea astfel de informaţii, dar încurajează toti mitocanii cu 4 clase ca sa o injure si s-o jigneasca pe Bianca. Dacă nu vă place de ea, mergeti si priviti la Prodanca, Becali,Vergil....astia sunt idolii vostrii....

Bai desteptule, tu esti fanul unei jucatoare din circuitul Wta, nu a unei romance! Aia nu reprezinta Romania!! Si eu sunt fan Camila Giorgi si nu este romanca.Halep rupe racheta si lupta pt steagul de la Cotroceni.

alexzece
alexzece  •  12 August 2019, 00:11
Postat de adriann_ pe 11 August 2019, 23:39

Nu ma, Halep e aia care n-are nici o treaba cu Romania. Ea e cea care i-a spus bunicii ei ca nu-si face tatal de ras maritandu-se cu un roman. https://www.libertatea.ro/sport/video-exclusiv-bunica-simonei-halep-povestit-cand-si-***-se-va-marita-sportiva-se-ia-cu-fiul-lui-teia-sponte-va-spun-drept-1557711

Pana la urma...Halep reprezinta ROMANIA si Bianca reprezinta CANADA.Si pana la urma,mictionez pe voi de hateri.Ce nu va convine?Halep e pe departe cea mai mare tensimena din istoria Romaniei.Sunt sigur ca va mai cuceri un Grand Slam.Andreescu are un potential imens,dar cum necum,reprezinta Canada.Asa ca fii fericit ca ai ROMANCA castigatoare de grand slam-uri,iiiiidiotule.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează