SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

VIDEO Serena Williams a făcut deliciul reporterilor: „În timpul semifinalei mă gândeam la sutienul meu. Mi-am zis «Doamne, Serena, glumești?!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 09:51

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) a învins-o pe cehoaica Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3 și o va înfrunta pe Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) în finala Rogers Cup, diseară, la ora României 20:30.

Serena a prefațat finala cu Andreescu. Replicile americancei au fost, ca de fiecare dată, un adevărat deliciu pentru reporterii prezenți în sala de conferințe.

„Când ești așa tânăr, totul e foarte distractiv. Nu ai presiune. Înveți constant lucruri noi. În finală publicul va fi cu siguranță de partea Biancăi Andreescu . Sincer, și eu aș fi de partea ei. Din fericire am mai avut de-a face cu astfel de galerii ostile. Sunt sigură că va fi un meci frumos.

Eu nu am mai trecut de mult timp prin asta, să joc cinci zile consecutive. Am făcut însă toate lucrurile cum trebuie, antrenamentele au decurs normal. Și din punct de vedere al concentrării sunt ok. Sigur, am momente în timpul jocului care mintea mea se gândește la multe. În semifinale, la un moment, dat mă gândeam la sutienul meu. Mi-am zis, «Doamne, Serena, glumești?!»”, a declarat Serena Williams într-o conferință de presă.

„Când a intrat Bianca în radarul meu? Atunci când a bătut-o pe Venus în debutul acestui an” 
- Serena Williams

Vezi și:

Bianca Andreescu - Serena Williams în finală! Revenire de senzație a americancei în semifinale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează