Articol de , - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 19:07 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 19:09

Bianca Andreescu (23 de ani, #92 WTA) a refuzat să comenteze situația Simonei Halep (32 de ani), care a fost suspendată timp de 4 ani de ITIA.

  • ITIA a făcut anunțul suspendării Simonei Halep pe 12 septembrie, după-amiază. Decizia nu este definitivă. Dubla campioană de Grand Slam a făcut apel la TAS, contestând sancțiunea
  • Suspendarea Simonei ar expira la data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va avea 35 de ani.
  • Inițial, ea fusese suspendată temporar în octombrie 2022, iar în martie 2023 s-a adăugat a doua ofensă doping, legată de iregularități în pașaportul biologic

Jucătoare canadiană s-a aflat în București pentru lansarea volumului „Bibi joacă tare”, dedicat copiilor. În cadrul evenimentului desfășurat la librăria Humanitas Cișmigiu au fost prezente peste 40 de persoane.

Gabriela Szabo, la închiderea abruptă a ediției tipărite a Gazetei Sporturilor: „M-ați lăudat, m-ați și criticat, pentru fiecare lucru în parte țin să vă mulțumesc”
REACȚIE
Gabriela Szabo, la închiderea abruptă a ediției tipărite a Gazetei Sporturilor: „M-ați lăudat, m-ați și criticat, pentru fiecare lucru în parte țin să vă mulțumesc”

VIDEO. Bianca Andreescu, despre „cazul Simona Halep”

„Sunt foarte fericită că lumea a venit la lansarea mea. Și bunica mea, care este fanul meu numărul unu,, a fost prezentă. Mereu vorbesc la telefon cu ea și îmi spune ce trebuie să fac și sunt recunoscătoare pentru asta. Când vin în România îmi place foarte mult să merg la munte în Vaideeni.

Cum a reacționat Bianca Andreescu atunci când a fost întrebată despre „cazul Simona Halep”: „Este ceva personal”
Bianca Andreescu prezent la lansarea volumului autobiografic/ Foto: Iosif Popescu

Ar fi o chestie foarte frumoasă să joc în echipa de Fed Cup a României, dar m-am născut în Canada. Totuși, poate o să joc, nu se știe niciodată. Îmi doresc să mă antrenez cu Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu și cu Simona Halep, pe care sper să o văd pe teren cât mai repede”, a mărturisit Bianca Andreescu.

Întrebată dacă vrea să facă un comentariu legat de situația Simonei Halep și a faptului că Patrick Mouratoglu a recunoscut că la recomandarea sa a fost luat acel supliment contaminat, Bianca Andreescu a precizat: „Nu vreau să comentez. Este ceva personal al Simonei”

Sper ca la Jocurile Olimpice să fac treabă bună și în continuare obiectivul meu rămâne să fiu numărul unu.
- Bianca Andreescu, nr 92 WTA

Citește și alte știri:

Bani publici în sport » Gigi Becali intervine în dezbaterea GSP: „Dacă primăriile nu ar mai da bani, Mititelu sau Șucu ar rămâne să joace cu ursul”

Elias Charalambous, replică pe măsură lui Bergodi, înainte de FCSB - Rapid: „Dacă aveam numărul, îi dădeam mesaj” + Ce a văzut azi și l-a impresionat: „Arată cât de mare e acest club”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”