GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REACȚIE

Gabriela Szabo, la închiderea abruptă a ediției tipărite a Gazetei Sporturilor: „M-ați lăudat, m-ați și criticat, pentru fiecare lucru în parte țin să vă mulțumesc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 15:41 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 15:51

Pe 1 noiembrie, compania Ringier a decis închiderea ediției tipărite a Gazetei Sporturilor, cu doar câteva luni înainte de a intra în anul centenarului. Miercuri, 3 noiembrie, la toate chioșcurile de ziare, în Libertatea a apărut numărul de ”adio” al Gazetei Sporturilor.

  • În anunțul oficial dat miercuri pe email angajaților, se spune că Ringier renunță la 9 posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan.
  • Decizia închiderii ediției tipărite și renunțării la Tolontan vine la trei luni de la plecarea lui Mihnea Vasiliu, CEO Ringier România, și la o lună de la îndepărtarea redactorul-șef Cătălin Țepelin, după ce 95 de ziariști au denunțat ceea ce ei au numit imixtiuni ale comercialului în editorialul GSP, în favoarea caselor de pariuri.
  • Compania a trimis un email către angajați în care a spus că ”Din cauza declinului drastic al vânzărilor înregistrate de ediția tipărită a Gazeta Sporturilor, vânzări care au scăzut cu 27%, din 2018 până în prezent, precum și a creșterii prețurilor la hârtie și la serviciile de tipar, Ringier Sports Media Group (RSMG), proprietar al Gazeta Sporturilor și GSP.ro, a decis să întreprindă o restructurare strategică. Consecința acestor transformări este inchiderea diviziei de print, care înregistrează în prezent pierderi majore”

Gabriela Szabo, medaliată cu aur la JO 2000, a vorbit cu durere în numărul de adio al Gazetei despre dispariția ediției tipărite.

Gabriela Szabo, după închiderea ediției tipărite a Gazetei Sporturilor: „M-ați lăudat, m-ați și criticat, pentru fiecare lucru în parte țin să vă mulțumesc”

„Am văzut în Libertatea știrea că ediția tipărită a Gazetei se închide. Pentru mine, sincer, este foarte trist, fiind om de sport, ziarele de sport sunt hrana noastră de zi cu zi. Din ea ne luăm informațiile și luăm pulsul lucrurilor din sport. Referitor la ce s-a întâmplat cu o zi în urmă, este foarte trist, noi, cititorii, vedem doar efectele.

Trăim într-o altă eră, foarte multe lucruri se petrec acum în online, dar tot a fost o știre surprinzătoare, șocantă. Am avut momente foarte frumoase cu voi, când m-ați lăudat, dar m-ați și criticat, pentru fiecare lucru în parte eu țin să vă mulțumesc pentru că fiecare chestiune luată în parte, pe bucăți, te motivează să faci lucrurile mai bine, să mergi înainte..

Vă doresc mult succes, eu am o vorbă: când cazi, să te ridici repede și să mergi înainte, iar când ești într-un moment bun, să nu te bucuri prea mult fiindcă vine următorul obiectiv. Vă doresc și vouă să nu suferiți foarte tare din cauza a ceea ce se întâmplă în momentul de față și să priviți cu încredere spre viitor. Voi tot oameni de sport rămâneți”, a fost mesajul Gabrielei Szabo.

VIDEO Mesajul redacției GSP, după ce ediția tipărită a fost închisă

Citește și: 

Adrian Porumboiu, despre închiderea ediției tipărite a Gazetei Sporturilor: „Așa se întâmplă când oameni mici conduc lucruri mari!”

Criticat constant în paginile Gazetei, Răzvan Burleanu a trimis astăzi un mesaj redacției, după ce s-a decis închiderea ziarului: „Cum ar fi arătat...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
MariusN
MariusN  •  04 Noiembrie 2023, 17:40

S-a trezit si *** ***(in toate czrsele castigate)... sa se bage in seama! Mai bine o baga Gateta in seama, cu titluri gen "*** neprins, negustor cinstit", adica sportivul *** neprins, e campion "pe bune".... RU SI NE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  04 Noiembrie 2023, 16:21

Gabi draga... *** apareai in GSP de 3 ori pe saptamana. Deci e vina ta cum ar spune "jurnalistii" sau macar daca mergeai pe la jiji la puscherie era si aia o stire. Altfel de ce sa te bage in seama? Pentru performantele tale? Pentru cunostintele tale? Vezi de treaba... ***. Asa ar avea si astia de la GSP ceva de scris

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snacks07
snacks07  •  04 Noiembrie 2023, 16:18
Postat de gicab pe 04 Noiembrie 2023, 16:05

Și Andrei mocanu ii multumiți?

Nu, o are înrămată pe noptieră, s-o vadă în culcare şi-n sculare !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează