SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Bilete la vânzare, sala aproape gata » Pregătirile pentru meciul de Cupa Davis de la Arad au intrat în linie dreaptă

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 00:00

Federația Română de Tenis a pus ieri în vânzare biletele pentru întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Slovenia, una care se va desfășura între 4 și 6 martie.

Pentru această confruntare nu există abonamente, iar prețul unui bilet este de 50 lei pe zi și poate fi achiziționat online.

Dacă la început au fost unele probleme cu banii pentru finanțarea reparațiilor sălii "Victoria" din Arad, lucrurile s-au stabilizat acum și în proporție de optzeci la sută sala e gata.

"Suntem în grafic. S-a zugrăvit în interior și pe afară, vestiarele sunt și ele gata, s-au schimbat instalațiile sanitare, s-a schimbat instalația de sonorizare, s-au montat becuri, suprafața de joc e și ea pusă, se asfaltează în jurul sălii. Eu nu am emoții că vom fi gata la timp", a spus Alexandru Meszar, președintele DJTS Arad. În aceste zile se lucrează la acoperiș.

200.000 de leia deblocat MTS pentru a pregăti sala din Arad de confruntarea din primul tur al zonei Europa-Africa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează