TENIS  ·  AVERTISMENT

COVID-19. A anticipat Bill Gates ce va urma? Miliardarul a avut o discuție secretă cu Rafael Nadal: „Asta i-a spus”

Bill Gates // FOTO: Guliver/GettyImages
Bill Gates // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 11:06

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) a vorbit despre pandemia de coronavirus din lume și a dezvăluit dialogul dintre miliardarul Bill Gates și jucătorul spaniol de tenis.

„Când nepotul meu a fost în Africa de Sud (n.r. în februarie, Nadal și Federer au jucat un meci de tenis demonstrativ la Cape Towna vorbit cu Bill Gates. Acesta i-a spus că ce se petrece în China se va complica”, a declarat Toni Nadal, potrivit Marca.

Toni Nadal: „Trebuie să facem niște ajustări”

Toni a vorbit și despre cum vede situația actuală și despre problemele apărute în întreaga lume.

„Nu știu dacă lucrurile se vor schimba. Omul uită repede. Dar trebuie să facem niște ajustări. Până nu există un vaccin, văd situația destul de complicată. Vom trăi în incertitudine și în pericol. Acum, cel mai important este să salvăm vieți. Politicienii ar trebui să lase multe lucruri în mâinile experților. Eu nu mă plâng pentru că sunt oameni care trăiesc mai rău decât mine. Nu-mi stă mintea la tenis”, a adăugat Nadal.

 

Bill Gates avertiza încă din 2015

După apariția pandemiei, mai mulți adepți ai teoriei consiprației spuneau că miliardarul Bill Gates ar fi implicat în această poveste și au publicat pe internet un filmuleț cu fondatorul Microsoft. 

Bill Gates avertiza omenirea încă de acum cinci ani de un haos la nivel mondial! „Lucrul care ar omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război. Nu rachete, ci microbi!”, spunea Gates în cadrul unei conferințe.

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus:Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (3)
Constantin Mosnegutu  •  02 Aprilie 2020, 17:40

Sunteti jalnici... Fundatia lui si altele ca a lui discuta de ani de zile cum sa injumatateasca populatia globului si voi descoperiti apa calda!!!

maistorkokir  •  02 Aprilie 2020, 17:39

l-am vazut intr-un interviu la o televiziune americana pe acest multi-miliardar, radia de fericire, radea din senin la niste intrebari firesti, e clar ca ii prinde f bine aceasta napasta care a pus sub lacat america si intreaga planeta ...

xclx  •  02 Aprilie 2020, 11:55

Ati descoperit macaroana. felicitari...

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga Campionilor
Tragerea la sorți
Digi 1
19:30 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Brentford - Fulham
Digi 2
20:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Levante
Digi 3, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Cadiz
Digi 4
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Liverpool - Arsenal
Digi 1
21:45 Handbal M
Celje - Kiel
Digi 3
22:30 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1