GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Tudor Chirilă, reproșuri pentru medici: „De ce au tăcut cei în halate albe după «Colectiv»?” + „Când ar trebui să fim pe străzi, stăm în casă. Și invers”

Tudor Chirilă le reproșează medicilor că n-au semnalat mai devreme neregulile din spitale
Tudor Chirilă le reproșează medicilor că n-au semnalat mai devreme neregulile din spitale

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 07:00

CORONAVIRUS. Cunoscutul artist Tudor Chirilă (45 de ani) a ținut să le transmită un mesaj medicilor din România, în contextul pandemiei de COVID-19.

Într-un live găzduit săptămâna trecută pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă a ales să-i critice pe medicii de la noi din țară. Motivul? Cântărețul consideră că aceștia ar fi trebuit să semnaleze mult mai devreme neregulile și neajunsurile din spitalele din România. 

„Mă întreb unde au fost medicii în halate albe după «Colectiv»? Când această țară s-a dovedit a fi incompetentă față de sistemul ei sanitar, de ce au tăcut medicii în halate albe? De ce n-au spus că nu există de niciunele? De ce, nici după ce s-a dezvăluit mizeria din spitale, medicii n-au tras la răspundere factorul politic pentru lipsa măsurilor care să-i pună în situația de a putea să-și facă meseria într-un mod decent? 

De ce medicii nu au vorbit până acum și de ce a trebuit să vină un virus care să se răspândească mondial ca să înceapă să vorbească despre faptul că nu au nimic? De ce medicii nu s-au revoltat împotriva managerilor de spitale incompetenți, care au tăcut din gură vizavi de problemele din propria ogradă doar ca să-și păstreze funcția? 

De ce medicii au tăcut după «Colectiv»? De ce, de ce, de ce? (...) Întrebarea rămâne. De ce medicii din România, într-un număr mult prea mare, au tăcut? Doar puțini medici au vorbit pe șleau despre neregulile și mafia din sistemul de sănătate”, a spus Tudor Chirilă, unul dintre liderii mișcării #rezist, pe contul său de Facebook. 

Tudor Chirilă: „Când ar trebui să fim pe străzi, stăm în casă. Când ar trebui să fim în casă, stăm pe străzi”

„Fac apel la toate spitalele să spună, în al doisprezecelea ceas, care este adevărul, cât pot face și mai ales ce nu pot face. Asta ca cetățean român, care stă acasă în timp ce mulți alți români stau pe străzi. 

Se pare că la noi e un pic invers. Când ar trebui să fim pe străzi, stăm în casă, iar când ar trebui să fim în casă, stăm pe străzi” - Tudor Chirilă

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Din Suceava, Dorin Goian își strigă disperarea și dezvăluie lucruri incredibile din interiorul spitalului infectat: „La revedere, uitați de Uniunea Europeană! E gata”

COVID-19. Traian Băsescu, reacție furibundă: „Nu mai ucideți medicii și asistentele! Dacă îi lichidați pe ei, lichidați un popor întreg”

Călin Popescu-Tăriceanu, mesaj ferm: „Dacă nu se acționează, o să avem pe conștiință sute și mii de oameni” + propune folosirea sălilor de sport

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (51)
lilianacorina2008
lilianacorina2008  •  03 Aprilie 2020, 13:04
Postat de Vlad Muresan pe 03 Aprilie 2020, 00:26

De parcă niste *** de măști și combinezoane costa mii de euro, aici nu a fost problema de bani ci faptul că mandolina și iohanis până acum 3 săptămâni erau ocupați cu jocurile politice penibile în loc să aprovizioneze spitalele pt epidemia care era evident că se răspândește în toată lumea.

Sunt de acord cu dvs! Cum poate acest derbedeu să dea lecţii la oricare dintre semenii săi? Mai ales în cazul de faţă la eroii zilei? Nu le ajunge nici la înălţimea degetului mic de la picior!! El nu ştie să vorbească decât "Contra-contra", crezând că societatea trebuie să fie cum o visează el: un gunoi uşor de împrăştiat!

2650993378479186
Sefan Coman  •  03 Aprilie 2020, 12:51
Postat de Vlad Muresan pe 03 Aprilie 2020, 00:26

De parcă niste *** de măști și combinezoane costa mii de euro, aici nu a fost problema de bani ci faptul că mandolina și iohanis până acum 3 săptămâni erau ocupați cu jocurile politice penibile în loc să aprovizioneze spitalele pt epidemia care era evident că se răspândește în toată lumea.

Buna ziua! Este absurd sa apreciem ca o guvernare care a marit salariile medicilor este de vina, iar cei care au inchis 67 de spitale sunt buni (vezi guvernarea Boc si ai lui ) . Domnule Tudor Chirila, cred ca sunteti putin defazat de la realitate, in sensul ca, in arta totul este posibil iar in viata reala trebuie sa analizezi mult,mult...ma scuzati dar de tara ce sa mai vorbim...nu puteti s-o iubiti

111855873007282
Un Timisorean  •  03 Aprilie 2020, 10:17

Nu cred ca acest derbedeu, poate fi un formator de opinie.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează