SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

Monica Niculescu anunță schimbări majore în echipa României: „În această seară se vor lua niște decizii importante”

Italia conduce România cu 2-0 în barajul pentru Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, dintre România și Italia. Monica Niculescu (33 de ani, 174 WTA), căpitanul-jucător al reprezentativei „tricolore”, ia în calcul să intre pe teren sâmbătă +44   FOTO
Italia conduce România cu 2-0 în barajul pentru Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, dintre România și Italia. Monica Niculescu (33 de ani, 174 WTA), căpitanul-jucător al reprezentativei „tricolore”, ia în calcul să intre pe teren sâmbătă

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 21:26 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 21:38

Italia conduce România cu 2-0 în barajul pentru Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, dintre România și Italia. Monica Niculescu (33 de ani, 174 WTA), căpitanul-jucător al reprezentativei „tricolore”, ia în calcul să intre pe teren sâmbătă

Mihaela Buzărnescu a stat pe teren mai bine de 3 ori în duelul cu Trevisan și îi va fi greu să se recupereze până mâine, la ora meciurilor decisive. Nici Irina Bara nu are un moral ridicat, după înfrângerea de astăzi, așa că sunt șanse mari să le vedem pe celelalte două „tricolore”, Gabriela Ruse (23 de ani, 168 WTA) și Monica Niculescu (33 de ani, 173 WTA).

Monica Niculescu, schimbări pentru ziua decisivă din România - Italia

„Sunt emoții diferite pe bancă. Am încercat să câștigăm, am făcut tot ce am putut. S-a încercat să avem zgură, dar nu s-a putut. Mie îmi place să joc foarte mult pe hard. Eu zic că a fost ok, ne-am simțit foarte bine aici. 

E posibil să facem schimbări mâine. Astăzi avem nevoie de odihnă, vom lua cina și vom face planul. Știu că e 2-0, dar noi încă avem încredere. Chiar și-au dorit astăzi, poate reușim mâine surpriza. Cine știe? Există șanse să mă vedeți și la simplu. Nu vreau să zic nimic, dar vom lua niște decizii importante în această seară”, a declarat Monica Niculescu, la „Așii tenisului”, de la Digi Sport.

FOTO Cele mai tari imagini din înfruntarea România - Italia

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+40 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep s-ar fi retras de la Stuttgart » Care este motivul

VIDEO + FOTO Surpriză de proporții la Monte Carlo » Djokovic, eliminat de un jucător care nu jucase de 4 ani pe tabloul principal al unui turneu de zgură

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1cesare
1cesare  •  17 Aprilie 2021, 10:34

... Bara a vrut dar atât poate ... Buzărnescu poate dar atât a vrut ... Haterii înjurați-o pe Halep . Când se “lasă” ea ... pământ de flori ... pe cine mai înjurați?

cornelconasu
cornelconasu  •  16 Aprilie 2021, 23:01

Cred că toate *** alea care nu au venit suferă la greu ! Halep şi Sorana cred că nici nu dorm de ciudă !!! A câta laşitate ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kyil
kyil  •  16 Aprilie 2021, 22:52

Asa Moni. Bate le cu prazul. Mai bine joci tu ,decat kiki riki miki bara . Sa fim realisti. Azi era 1-1 cu tine in teren.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează