SPORTURI  »  TENIS  »  ÎNCHISOARE

Boris Becker l-a căutat din închisoare pe Ion Țiriac » Ce i-a spus miliardarului

Ion Țiriac și Boris Becker // FOTO: Imago
Ion Țiriac și Boris Becker // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 09:47 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 14:30

Ion Țiriac, fost antrenor și manager al lui Boris Becker, a dezvăluit ce a discutat cu fostul jucător de tenis, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. 

Omul de afaceri a spus că neamțul i-a dat mesaje, prin i-a transmis cât de greu i-a fost în primele zile, dar că acum se simte mai bine. 

Ion Țiriac, proiect grandios pentru tenisul românesc: „Cumpăr un turneu de 500 de puncte și îl mut la București!”
PROIECT
Ion Țiriac, proiect grandios pentru tenisul românesc: „Cumpăr un turneu de 500 de puncte și îl mut la București!”

Boris Becker, mesaje din închisoare pentru Ion Țiriac 

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită. Dar acum lucrurile încep să devină mai bune”, a spus Țiriac pentru L'Equipe, citat de Hotnews

Boris Becker, vinovat de ascunderea bunurilor pentru plata datoriilor 

Becker a fost găsit vinovat în dosarul falimentului personal. Triplul campion de la Wimbledon a ascuns peste 2,5 milioane de lire sterline, aproximativ 3 milioane de euro, pentru a evita plata datoriilor. 

Acesta a fost declarat în faliment personal în anul 2017 și acum este condamnat pentru trei capete de acuzare: înstrăinarea de proprietăți, nedezvăluirea averii şi ascunderea datoriilor. 

Fostul mare tenismen a fost încarcerat pe 29 aprilie 2022.  

Becker, mutat din închisoare în mai 

Închis la Wandsworth, o instituție veche de 170 de ani, pe care jurnaliștii englezi o descriu drept „ruinată, supraaglomerată și infestată cu șobolani”, Becker a schimbat în mai închisoarea.

Fostul tenismen a fost transferat la închisoarea Huntercombe, un penitenciar de categoria C, unde nivelul de securitate este mai scăzut față de Wandsworth, care era de categorie B, anunță cei de la Daily Mail.  

Huntercombe se află în Oxfordshire și este o închisoare destinată străinilor. Este considerată mult mai decentă și sigură, iar prizonierii pot participa la mai multe activități, precum mersul la sala de forță, fotbalul sau baschetul. Transferul către Huntercombe este un semn că autoritățile din Anglia sunt pregătite să îl deporteze pe Bekcer înapoi în Germania după ce acesta își ispășește sentința. 

Citește și: 

Numărul 4 mondial sare în apărarea Emmei Răducanu: „E evident că e foarte bună. Nu mai puneți presiune pe ea!”

Placaje la fileu în timpul finalei de la Halle » Scene incredibile în fața liderului mondial și a peste 10.000 de spectatori!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează