SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

Boris Becker, moment incredibil la US Open » Motivul pentru care nu și-a putut cumpăra alcool de la un supermarket

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 18:06

Boris Becker (51 de ani), fostul mare jucător de tenis german, a fost protagonistul unui moment inedit în aceste zile la New York, unde se află pentru US Open, cel de-al patrulea turneu de Mare Șlem al anului.  

Conform propriei relatări de pe Twitter, Becker a mers la un supermarket pentru a-și cumpăra câteva beri, însă vânzătoarea a refuzat să-i dea băuturile alcoolice considerând că nu ar avea 21 de ani, vârsta minimă pe care trebuie să o aibă o persoană pentru a-și cumpăra alcool în State. 

„Ieri am fost într-un supermarket, pentru că doream să cumpăr câteva beri. Femeia de la casă mi-a cerut buletinul. 

I-am spus că am 51 de ani, dar ea mi-a replicat că arăt mai tânăr și a refuzat să-mi vândă berile, motivând că nu i-am arătat actul de identitate. Am luat asta ca pe un compliment”, a scris Boris Becker.  

Boris Becker, moment incredibil la US Open » Motivul pentru care nu și-a putut cumpăra alcool de la un supermarket

Boris Becker, fost lider mondial în ATP, a avut o carieră impresionantă, în care a câștigat nu mai puțin de 49 de titluri, 6 dintre acestea fiind de Mare Șlem.

Vezi și: 

US OPEN // Nick Kyrgios lovește din nou! Acuză ATP de corupție, după ce a fost amendat cu 113.000 de dolari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  29 August 2019, 03:48
Postat de risc_mix pe 28 August 2019, 20:38

Pai ce ma, asta e obiectivul meu? Sa ma cert cu toti prostii? Vreau doar sa va explic, sa nu mai fiti penibili. Cum dracu sa te legitimeze o vanzatoare in ,,cea mai democratica tara"(pe hartie)? Aaaa, daca exista dubii ca nu ai 21(ani pt alcool) sau 18(pt tutun) trebuie sa arati un document. Ceea ce nu era cazul la Beker. Altfel doar politia te legitimeaza.

risc_mix, care parte nu intelegi? Asta-i legea in States, arati sau nu a minor,cu sau fara par alb, in momentul in care apari cu bauturi alcoholice sau produse din tabac la un cashier register automat iti cere ID-ul sau DL ( ID= Identity Card; DL= Driver Licence) Indiferent ca esti intr-un Liquor Store(magazin autorizat sa vanda bauturi alcoholice, soft drinks tobacco) Grocery Store( magazin in care se cumpara in afara bauturilor alcoholice, tutun, alimente, fructe si legume, etc etc) particular sau chain store. Pe vremuri circula o vorba prin Romania- Cand il vezi/auzi pe unul ca te face beat, nu-l crezi, cand doi iti spun acelasi lucru e timpul sa ai dubii, daca mai multi iti spun acelasi lucru, atunci du-te naibii si culca-te!

observator979
observator979  •  28 August 2019, 22:50

probabil femeia l-a recunoscut si a vrut sa glumeasca cu el... La ce riduri are pe fata, trebuie sa fii cam chior sa nu-i dai varsta reala! :)

kaloogarele
kaloogarele  •  28 August 2019, 22:17
Postat de risc_mix pe 28 August 2019, 20:17

Alt prost! In ce tara din lumea asta ai vazut tu ba, ca esti legitimat ca MAJOR, daca vrei sa cumperi alcool sau tigari? Ba ***?

asa e in america, mititelski! la walmart (sigur ai auzit de ala) nu itz vinde alcool fara id! vrei sa mai afli lucruri noi? exista county-uri (judete, sa zicem) in care nu itz vinde deloc magazinu' alcool (dry counties). iar in tecsas, pina la 12 duminica nu-tz vinde iarasi nimeni alcool, din cauze religioase. heheee, multe e altfel pe halte conthinente

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close