SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Nick Kyrgios lovește din nou! Acuză ATP de corupție, după ce a fost amendat cu 113.000 de dolari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 12:50

Nick Kyrgios (30 ATP, 24 de ani) s-a calificat în turul II la US Open, după ce a trecut de americanul Steve Johnson (86 ATP, 29 de ani), dar nu s-a putut abține și a făcut noi acuzații privind corupția din cadrul circuitului ATP.

  • Australianul s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 7-6, 6-4, după două ore și patru minute de joc, iar în runda următoare va juca împotriva francezului Antoine Hoang (104 ATP, 23 de ani).

La finalul partidei, sportivul a fost întrebat despre amenda de 113.000 de euro primită ca urmare a comportamentului nesportiv de la Cincinnati și s-a arătat deranjat de discuție. 

„Circuitul ATP e corupt oricum. Nu mă agit în legătură cu asta deloc. Am fost amendat cu 113 mii de dolari pentru ce? De ce vorbim despre ceva ce s-a întâmplat acum trei săptămâni, când tocmai am eliminat pe cineva în prima rundă la US Open?”, a spus Kyrgios, potrivit The Guardian.   

Australianul a fost amendat ca urmare a ieșirii nervoase din meciul pierdut în fața rusului Karen Khachanov (9 ATP, 23 de ani), scor 7-6, 6-7, 2-6, în cadrul turneului de la Cincinnati. Kyrgios a rupt două rachete și s-a certat cu arbitrul partidei.  

A scăpat de suspendare, după meciul de la Cincinnati, dar după aceste acuzații ar putea risca din nou să fie suspendat din circuitul ATP. 

Reacția nervoasă de la Cincinnati

VEZI ȘI:

US OPEN // FOTO Nikos Kyrgios are o nouă cucerire? Ce a făcut după calificarea în turul II

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează