SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD BUCHAREST OPEN // FOTO Patricia Țig, cea mai importantă victorie după ce a devenit mamă

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 22:21

BRD BUCHAREST OPEN // Patricia Țig (24 de ani, fără clasament) a trecut ieri în viteză de primul tur al tabloului principal, 6-2, 6-1 în 65 de minute contra Annei Bondar (193 WTA) din Ungaria.

Este primul tablou principal WTA pe care îl joacă românca după cel din septembrie 2017, de la Guangzhou. A disputat însă câteva turnee ITF începând cu luna aprilie, în Mexic, câștigând două și ajungând în două finale. Devenită mamă a unei fetițe, Sofia, Patricia își regăsește și ritmul de joc.

Am fost foarte concentrată, am știut ce trebuie să fac de la început, nu am avut dubii, totul a mers bine”, a spus ea despre victoria care o duce în runda secundă, acolo unde o va întâlni pe Anastasija Sevastova.

Vezi și: 

FOTO Jaqueline Cristian, surpriză imensă la BRD Bucharest Open » Victorie cu Sorana Cîrstea după un set decisiv câștigat autoritar

FOTO Irina Begu, revenire de nestăvilit în meciul cu Aleksandra Krunic! Românca țintește al doilea trofeu pe zgura proprie

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
merace
merace  •  19 Iulie 2019, 19:41

Nimic despre meciul cu Sevastova (no.11 WTA) castigat de Patricia in turul 2, in 2 seturi?! E cea mai mare victorie a Patriciei din cariera!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează