SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD BUCHAREST OPEN // Patricia Țig a numit obiectivul pe termen scurt: „Vreau foarte mult să fiu acolo!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 20:52

Patricia Țig (24 de ani) s-a calificat în finala turneului BRD Bucharest Open, după o victorie categorică reușită contra nemțoaicei Laura Siegemund (31 de ani, 77 WTA), scor 6-3, 6-1. 

Performanța de la București îi va aduce Patriciei un salt impresionant în ierarhia mondială. Înaintea turneului, ea nu avea loc în clasamentul WTA, iar acum, prin calificarea în finală, va urca până la 264, putând ajunge în Top 200 dacă va câștiga titlul.

Acest lucru se va reflecta și asupra programului din perioada următoare. „Aveam în plan să-mi folosesc mai mult clasamentul protejat, dar sper să nu mai fie cazul. Cumva, acesta a fost și un mic obiectiv pentru noi, ca măcar până la Melbourne (n.r. Australian Open) să îmi fac un clasament ca să pot intra măcar în calificări”, a detaliat jucătoarea.

„Urma să joc niște turnee de 25.000, de 60.000 de dolari, acum depinde cum vor decurge, dar eu sper și îmi doresc foarte mult să fiu pe tablou la Melbourne”, a încheiat românca. 

„Vreau să joc cât pot eu de bine, chiar dacă pare și sună cumva mecanic. Să iau meci cu meci, să încerc să găsesc soluţii de a reveni în meci şi de a câştiga. Pentru mine ăsta e obiectivul”
Patricia Țig

43.000 $va primi învingătoarea de de la BRD Bucharest, iar finalista va rămâne cu 21.400 $

Vezi și: 

Patricia Țig vrea să joace din nou la Fed Cup: „Ați atins un punct sensibil” » Motivul pentru care colegele îi blochează convocarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
merace
merace  •  21 Iulie 2019, 15:00

Simona merita tot respectul si atentia presei, dar stirile de cancan despre viata privata a sportivilor sunt pentru Click si Cancan, nu pentru un site serios de presa sportiva...

1381559925261105
Alina Bordeanu  •  21 Iulie 2019, 14:00
Postat de Ghita Ghita pe 20 Iulie 2019, 23:22

Bv.Patricia! Respect.Sper sa câștigi turneul.multa bafta! Ne-am săturat de Articolele dedicate lu machedoanca.Doar ca nu scrie despre ea cand face lua. In rest jsp doar halbe au in cap.Patricia.tu nu dai bine la rating.Si daca vei fi prima care vine din calificări si castiga un turneu.tot halbe va fi stirea zilei.Asa e in romania..*** Cum au facut cu copilul rejelui. Ajunge la Barca.Bayern.Dortmund.City.pana la urma ajuns în cel mai corupt campionat din europa.si acolo cu scandal.

poate te-ai saturat tu! Simona e cea mai iubita jucatoare si romanii vor sa vada articole cu ea, adoram asta. Poti schimba canalul daca nu iti convine

1381559925261105
Alina Bordeanu  •  21 Iulie 2019, 13:58
Postat de Jean Pierre pe 21 Iulie 2019, 09:37

Patricia e inteligenta si asta se vede si in jocul ei, ar merita si sper sa castige si dupa sa continue in acest ritm! In orice caz o descoperire placuta! Vrem sa avem alternative la machedoanca, care nu zic, are rezultate de exceptie, dar nu se lipeste la suflet! Aroganta si no brain!

nu se lipeste de frustrati ca tine! Simona este cea mai modesta si draguta jucatoare din circuit si cred ca o mie de romance in 50 de ani de acum nu o vor putea egala . E foarte iubita in special si din cauza caracterului, majoritatea romanilor spun asta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează