SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Cahill a fost din nou decisiv pentru Halep » Momentul care a schimbat meciul cu Strycova: indicații precise date de antrenor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 12:07

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells, după ce a trecut de Barbora Strycova, locul 37 WTA.

Simona Halep a câștigat primul set, scor 6-3, iar în setul doi, la 1-0 pentru româncă, Strycova a abandonat, acuzând probleme medicale.

În primul set, la scorul de 3-1 pentru Strycova, Halep a simțit că trece printr-un moment dificil și l-a chemat pe Darren Cahill. Antrenorul i-a dat indicații precise Simonei, iar jocul româncei a crescut vizibil.

"Mai ai mult de muncit. Deocamdată încearcă să stai în teren. Terenul acesta este mai lent decât cel pe arena centrală, așa că va fi mai mult de muncă. Joacă așa cum ai făcut-o în meciul trecut, așa cum ai închis partida cu Makarova. Lovește cu mai mult spin pe lovitura de dreaptă și trimite lovituri mai înalte.

Uneori, las-o să se apropie de tine. Fii pregătită să muncești mai mult. Dacă nu îți întră primul serviciu, fii gata să muncești pentru fiecare punct. Folosește-ți picioarele, iar dacă trebuie să te aperi, fă-o" mesajul lui Cahill, potrivit DolceSport

Simona a pus perfect în aplicare sfaturile primite, iar românca a câștigat setul, 6-3, îmbunătățindu-și evoluția.

Simona Halep și Serena Williams se vor duela în sferturile turneului de la Indian Wells. Partida se va desfășura joi dimineață, pe terenul central, și nu va începe înainte de ora 04:00, ora României. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DolceSport.

Citește și: Reacția Serenei Williams când a aflat că va juca împotriva Simonei Halep » Cum o caracterizează pe româncă

Citește și: Aici a fost cheia meciului » Statistica partidei Halep - Strycova: cum s-a impus jucătoarea noastră

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
portardelegenda
portardelegenda  •  16 Martie 2016, 20:05

Antrenorul are rolul sau .Totul e o chetie de compatibilitate pentru un randament optim . E ca o simbioza care uneori nu functioneaza .

dinamo100
dinamo100  •  16 Martie 2016, 18:21

Aiurea! Probabil ca putem da cateva exemple in alte meciuri in care interventia lui Cahill a fost total inutila, ba poate chiar a jucat mai slab dupa. Per total, va rog sa observati ca bilantul Simonei dupa ce l-a angajat full time pe Cahill este unul foarte slab. Nu spun ca Cahill e neaparat de vina, dar nici sa-l laudam pentru interventia din meciul cu Strycova! Faptul ca Simona apeleaza frecvent la sfatul lui in timpul meciurilor, poate insemna nu numai ca are incredere in Cahill, dar poate si ca si-a pierdut increderea in ea. Ori cred ca tocmai asta era unul din punctele ei forte. Ramane de urmarit.

zabalutza
zabalutza  •  16 Martie 2016, 15:18

Actually, treaba se intampla la 3-2, pentru ca nu poti vorbi cu antrenorul dupa game-urile pare. Simona si-a ridicat putin nivelul jocului, facand totusi un numar nepermis de greseli nefortate, dar accidentarea Styrcovei a fost decisiva in economia partidei. Un aspect important: Simona are incredere in Cahill. Sunt curios daca isi va reveni...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează