SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Carla Suarez Navarro, dezvăluiri tulburătoare despre boala cu care a fost diagnosticată + plănuiește revenirea pe teren!

Carla Suarez Navarro speră în continuare la revenirea pe terenurile de tenis
Carla Suarez Navarro speră în continuare la revenirea pe terenurile de tenis

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 18:07 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 18:29

Carla Suarez Navarro, 32 de ani diagnosticată anul trecut în septembrie cu limfomul Hodgkin, a fost programată la finalul lunii ianuarie pentru ultima ședință de chimioterapie. 

„Sunt bine, lucrurile evoluează normal, sunt în ultima etapă de tratament, iar corpul meu a reacționat foarte bine la el, chiar doctorii au scos câteva ședințe de chimioterapie”, a spus jucătoarea în vârstă de 32 de ani. Carla Suarez își dorește în continuare să poată reveni e terenul de tenis pentru a se retrage la un turneu de Mare Șlem, însă există și varianta de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

„În mintea mea, dacă totul merge bine, sper să pot spune adio în modul în care vreau eu. Nu depinde doar de mine, depinde de clasament”, a declarat iberica. 

Carla Suarez Navarro: „Am făcut biopsii pe tot corpul”

Îndrăgita jucătoare de tenis a dialogat cu presa, chiar în Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului, dezvăluind cum, până să afle de cumplita boală, credea că s-a infectat cu COVID-19. 

„Am făcut un test PCR pentru a verifica dacă am coronavirus şi acesta a venit negativ. Atunci am mers la doctor pentru că aveam dureri de stomac. Nu mă simţeam prea bine, aşa că am văzut mai mulţi doctori până când unul a vorbit de posibilitatea să am un limfom, dar trebuie să aştept rezultatele. Am făcut teste şi biopsii pe tot corpul până când în final mi-au dat veştile proaste".

Cu siguranţă nu mai ştiu ce gândeam. Nu am pus întrebări despre boală, despre ce am şi ce trebuie să fac, voiam să ştiu de ce am nevoie pentru recuperare.

Nu ştiam cum va reacţiona corpul meu la o situaţie nouă şi fără precedent ca aceasta, aşa că au existat zile în care mi-a fost foarte greu din punct de vedere fizic, dar mental m-am descurcat foarte bine. Tenisul este un sport individual şi suntem obişnuiţi să gestionăm singuri recuperarea - Carla Suarez Navarro

VIDEO Carla Suarez Navarro vs Petra Kvitova (Doha 2020)

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep revine pe teren la Gippsland Trophy! Schimbare majoră de regulament la meciul cu Alexandrova

Cu șaizeci la sută mai puține controale doping anul trecut în tenis + Care este cea mai testată jucătoare din România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează