TENIS    •   DECLARAȚII

Carlos Ramos, prima reacție după incidentul cu Serena Williams: "Un arbitraj «ca la carte» nu există" » De ce a refuzat să iasă duminică din casă

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Miercuri, 12 Septembrie

Arbitrul portughez Carlos Ramos, 47 de ani, a oferit primele declarații după incidentul pe care l-a avut cu americanca Serena Williams, 36 de ani, 16 WTA, în finala turneului de la US Open, câștigată de Naomi Osaka, 7 WTA, scor 6-2, 6-4.Ramos a dezvăluit că a primit sute de mesaje de susținere și că duminică, în prima zi dupa incident, a refuzat să iasă pe străzile din New York, pentru a evita "situațiile complicate". A mai menționat că va reveni să arbitreze.

"Sunt bine, având în vedere circumstanțele. A fost o situație nefericită, dar un arbitraj «ca la carte» nu există. Nu vă faceți griji pentru mine", a declarat Carlos Ramos, potrivit ziarului Tribuna Expresso.

Carlos Ramos va arbitra în weekend meciul dintre Croația și SUA, din Cupa Davis.

  • CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a  Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". 

Vezi și:

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

Irina Calin  •  13 Septembrie 2018, 10:43

Traducere gresita. Ramos a spus UMPIRING 'A LA CARTE' DOESN'T EXIST" A la carte = meniu alcatuit dupa dorinta clientului, care-si alege preparatele din lista-meniu.

David Grau  •  13 Septembrie 2018, 10:37

Voi știți că „à la carte”, cum a zis Ramos, și „ca la carte”, cum ați tradus voi, nu au nicio legătură, nu-i așa?

merace  •  12 Septembrie 2018, 21:30

Ramos a aplicat regulamentul. Serena a facut circ de ciuda ca pierdea. Dupa primul avertisment, cel pentru coaching, la 1-0, nu a parut prea afectata, ca a urcat la 3-1. Abia cand a vazut ca nu-i mai merge jocul, a rupt racheta la 3-2, si apoi la 3-4 si-a adus aminte de primul avertisment...

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase