SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Caroline Garcia e blocată în orașul natal al lui Rafael Nadal: „Parcă aș trăi într-un film”

Caroline Garcia, în dreapta, ajunsese la un moment dat pe locul 4 în clasamentul WTA. FOTO: Guliver/Getty Images
Caroline Garcia, în dreapta, ajunsese la un moment dat pe locul 4 în clasamentul WTA. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 10:56

CORONAVIRUS. Din cauza pandemiei de COVID-19, Caroline Garcia (26 de ani, 46 WTA) e blocată în Manacor, orașul natal al lui Rafael Nadal. 

Caroline Garcia, fost număr 4 mondial în ierarhia WTA, luase decizia, imediat după anularea turneului de la Indian Wells, să zboare la Manacor pentru a se antena la ultramoderna Academie a lui Rafael Nadal. 

Între timp, ambele circuite au fost suspendate până în iunie, perioadă care a coincis și cu extinderea epidemiei de coronavirus. Drept urmare, franțuzoaica a rămas blocată în Manacor și nu mai poate zbura înapoi spre țară natală. 

Mai mult, ea nu-și poate derula nici antrenamentele plănuite, după ce Rafael Nadal a decis să închidă temporar porțile Academiei pentru a-i proteja pe studenții care-și desfășoară studiile acolo.

Caroline Garcia: „Parcă aș trăi într-un film”

Caroline Garcia a explicat, într-o intervenție pentru L'Equipe, situația cu care se confruntă: 

„Încerc să accept lucrurile așa cum sunt și să conștientizez care sunt prioritățile. Dar, uneori, iți spui că e ceva ireal. Dimineața și seara, mă simt de parcă aș trăi într-un film. Nu m-am gândit niciodată că voi trăi asmenea vremuri pe durata vieții mele. 

Manacor e un oraș mic, sunt puține cazuri de coronavirus. Situația e mai calmă decât în alte orașe, sunt bine și în siguranță", a spus Garcia, conform sursei citate.

VIDEO // #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Mihaela Buzărnescu îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:

FOTO Eugenie Bouchard, „sufocată” de propuneri, după ce a anunțat că își caută iubit: „Nu mai trimiteți CV-uri, trebuie să vă opriți!”

Simona Halep face clătite, în izolarea provocată de coronavirus: „Din ce în ce mai pricepută”

VIDEO Viața unui tenismen în izolare în vremea coronavirusului: FIFA20 cu joystick-ul la inimă, cu imnul Champions League pe fundal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează