TENIS  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Caroline Garcia e blocată în orașul natal al lui Rafael Nadal: „Parcă aș trăi într-un film”

Caroline Garcia, în dreapta, ajunsese la un moment dat pe locul 4 în clasamentul WTA. FOTO: Guliver/Getty Images
Caroline Garcia, în dreapta, ajunsese la un moment dat pe locul 4 în clasamentul WTA. FOTO: Guliver/Getty Images

Marti, 24 Martie, 10:56

CORONAVIRUS. Din cauza pandemiei de COVID-19, Caroline Garcia (26 de ani, 46 WTA) e blocată în Manacor, orașul natal al lui Rafael Nadal. 

Caroline Garcia, fost număr 4 mondial în ierarhia WTA, luase decizia, imediat după anularea turneului de la Indian Wells, să zboare la Manacor pentru a se antena la ultramoderna Academie a lui Rafael Nadal. 

Între timp, ambele circuite au fost suspendate până în iunie, perioadă care a coincis și cu extinderea epidemiei de coronavirus. Drept urmare, franțuzoaica a rămas blocată în Manacor și nu mai poate zbura înapoi spre țară natală. 

Mai mult, ea nu-și poate derula nici antrenamentele plănuite, după ce Rafael Nadal a decis să închidă temporar porțile Academiei pentru a-i proteja pe studenții care-și desfășoară studiile acolo.

Caroline Garcia: „Parcă aș trăi într-un film”

Caroline Garcia a explicat, într-o intervenție pentru L'Equipe, situația cu care se confruntă: 

„Încerc să accept lucrurile așa cum sunt și să conștientizez care sunt prioritățile. Dar, uneori, iți spui că e ceva ireal. Dimineața și seara, mă simt de parcă aș trăi într-un film. Nu m-am gândit niciodată că voi trăi asmenea vremuri pe durata vieții mele. 

Manacor e un oraș mic, sunt puține cazuri de coronavirus. Situația e mai calmă decât în alte orașe, sunt bine și în siguranță", a spus Garcia, conform sursei citate.

VIDEO // #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Mihaela Buzărnescu îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1