SPORTURI  »  TENIS  »  BJK CUP

Probleme pentru Caroline Wozniacki » I s-a făcut rău în timpul unui meci din Billie Jean King Cup

Caroline Wozniacki părăsind terenul FOTO Twitter
Caroline Wozniacki părăsind terenul FOTO Twitter

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 18:04 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 18:14

Caroline Wozniacki (33 de ani, 118 WTA) a trecut prin clipe teribile în Portugalia, la Oerias, acolo unde au loc în această săptămână întâlnirile de Billie Jean King Cup din Grupa I, zona Europa/Africa.

Caroline Wozniacki își dorește să participe la a patra ediție de Jocuri Olimpice din carieră și de aceea face parte din echipa Danemarcei, care evoluează în această săptămână în Grupa 1, zona Europa/Africa a BJK Cup, gazdă fiind orașul portughez Oeiras.

Federația Internațională condiționează prezența la Jocurile Olimpice de participarea în competiția sa pe echipe, fiind nevoie de două nominalizări în BJK Cup pentru a fi luat în considerare la începutul lunii iunie, atunci când se trage linie și se stabilesc calificatele, în funcție de clasamentul WTA.

În Portugalia, Danemarca face parte din grupa A alături de Austria, Hungaria și Bulgaria. În grupa B sunt Letonia, Turcia, Țările de Jos și Portugalia, iar în grupa C sunt Serbia, Grecia, Suedia și Norvegia.

Danemarca a jucat luni prima întâlnire din grupă,, cu Austria, iar Caroline Wozniacki a intrat pe teren contra Sinjei Kraus (222 WTA). Primul set s-a scurs rapid în favoarea austriecei, 6-0, apoi adversara a câștigat și primul game din al doilea.

Caroline Woznaicki: „M-am simțit foarte rău pe teren”

Caroline a fost nevoită să ceară intervenția medicului, ea simțind o stare de rău, una care a determinat-o să se retragă după numai 30 de minute.

Marca anunță o destinație total surprinzătoare pentru Simona Halep » Wild card acceptat la un turneu de categorie inferioară
WTA
Marca anunță o destinație total surprinzătoare pentru Simona Halep » Wild card acceptat la un turneu de categorie inferioară

M-am simțit foarte rău pe teren, eram amețită și nu puteam vedea bine mingile. Încă de la începutul meciului am avut senzația de vomă și mi-a fost teamă să nu vomit pe teren”, a spus daneza pentru TV 2 Sport.

Până la urmă, Danemarca a pierdut întâlnirea cu 1-2. Rămâne de văzut dacă fostul lider mondial va mai evolua la Oerias în întâlnirile care urmează pentru reprezentativa țării sale.

Caroline Wozniacki nu mai participase în BJK Cup din 2015, fiind nominalizată de nouă ori în echipa Danemarcei în carieră pentru care a câștigat 20 de partide, 17 la simplu și 3 la dublu.

Daneza în vârstă de 33 de ani, fost lider mondial și câștigătoare la Australian Open în 2018, s-a întors în tenis după o pauză de trei ani în iunie 2023.

Citește și alte știri din tenis:

Un nou record stabilit de Novak Djokovic » Borna atinsă de sârb
RECORD
Un nou record stabilit de Novak Djokovic » Borna atinsă de sârb
Rafael Nadal, revenire întârziată de o problemă la mușchii abdominali: „Nu reușesc să ajung în formă pentru a juca”
DEZVĂLUIRE
Rafael Nadal, revenire întârziată de o problemă la mușchii abdominali: „Nu reușesc să ajung în formă pentru a juca”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Misu1950
Misu1950  •  09 Aprilie 2024, 08:23

Dumnezeu nu bate cu batul...

bunicu
bunicu  •  09 Aprilie 2024, 07:29

Poate o fi gravidă din cauza Simonei că a fost primită în turnee.

manu_one
manu_one  •  08 Aprilie 2024, 20:11

Poate "a luat" ceva?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează