SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Caroline Wozniacki își îndeplinește ultimele dorințe înainte de retragere! Merge mai departe alături de Serena Williams în proba de dublu de la Auckland

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 19:06

Aflată la ultimele turnee ale carierei, Caroline Wozniacki (29 de ani, 39 WTA) și-a propus lucruri inedite, unul dintre ele fiind să joace dublu cu buna ei prietenă Serena Williams (38 de ani, 10 WTA). 

Cele două s-au înscris pe tabloul de la Auckland, iar azi au izbutit să depășească primul tur cu 6-2, 6-4 în fața duetului Nao Hibino-Makoto Ninomiya. Wozniacki nu mai jucase dublu de la New Haven 2016. 

E grozav să pot împărți terenul cu Serena. De câte ori greșeam, îmi spunea că am făcut o treabă bună. Eu sunt dură cu mine, trebuie să joc cu ea tot timpul!”, a spus daneza Wozniacki.

Caroline și Serena vor juca în turul următor cu câștigătoarele duelului Caroline Dolehide / Johanna Larsson -Hayley Carter / Luisa Stefani. 

Vezi și:

VIDEO Naomi Osaka a fost la un pas de moarte în vacanță » Dezvăluiri terifiante: „Am început să țip și să plâng, nu voiam să mor așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează