SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Naomi Osaka a fost la un pas de moarte în vacanță » Dezvăluiri terifiante: „Am început să țip și să plâng, nu voiam să mor așa”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 13:11

Naomi Osaka (22 de ani, 4 WTA) a povestit întâmplarea terifiantă trăită în vacanța petrecută în această iarnă în Insulele Turks şi Caicos din Marea Caraibelor. 

Convinsă de sora sa să experimenteze paddleboarding-ul, Osaka s-a dezechilibrat, a căzut de pe placă și a fost la un pas de o tragedie.    

„Sora mea m-a convins să urc pe placă şi să vâslesc, dar apoi am fost luate de curent şi am fost la un pas de moarte”. 

Acum mă gândesc la toţi rechinii din Caraibe şi am început să ţip la sora mea: «Dacă o să mor, tu eşti de vină! Va trebui să-i explici mamei cum am murit în Turks şi Caicos.» După ce am revenit pe placă, ea s-a decis să-mi spună că a văzut un rechin, aşa că am început să ţip şi să plâng. Acum sunt bine, pentru că mă aflu aici (n.r - la Brisbane). Însă, în acel moment, chiar m-am gândit că nu vreau să mor aşa. 

Nu am mai făcut niciodată paddleboarding şi nu îmi place oceanul în acest fel. Aşa că data viitoare vom face paddleboarding în apropierea casei”, a declarat Osaka pentru Reuters. 

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

De ce ții cu Novak Djokovic, când există Federer și Nadal? DEZBATERE neconvențională pe GSP.RO

FOTO Nike „a scăpat” pe internet echipamentul pe care Simona Halep îl va purta la Australian Open! Bianca Andreescu a fost modelul

ATP CUP // VIDEO Alexander Zverev, criză de nervi la primul turneu al anului! Și-a distrus complet racheta, chiar sub ochii lui Boris Becker

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  06 Ianuarie 2020, 18:39

Conform clasamentului oficial WTA incepand de astazi Simona este pe locul 3, Osaka pe locul 4, Andreescu/Canada pe locul 6. Dar incepand de maine se va schimba. Poate.

mikidiki
mikidiki  •  06 Ianuarie 2020, 15:55

Ce ghinion pe Halep mai castiga o pozitie in clasament!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează