SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Câte rachete a distrus Rafael Nadal în carieră? Campionul iberic a oferit răspunsul

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 20:27

Liderul mondial Rafael Nadal (33 de ani) afirmă că educația primită din partea familiei a avut un rol esențial în clădirea jucătorului care este astăzi.

Între o sesiune de pregătire și un meci demonstrativ, Nadal a găsit răgazul de a discuta cu jurnaliștii de la El Pais: „Să nu ai niciun dubiu înseamnă să ai o doză de aroganță. Mie îmi place să îmi pun întrebări pentru că tenisul este un sport în care lucrurile pot lua rapid turnuri inedite. Ăsta e unul dintre lucrurile care îl face măreț”, au fost cuvintele prin care Rafa și-a câștigat interlocutorii.

Rafa Nadal: „Nu am rupt nicio rachetă!”

Nadal a fost întrebat despre numărul rachetelor pe care l-a rupt în carieră: „Zero! Familia mea nu m-ar fi lăsat. Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.”

O altă temă abordată în interviu a fost cea a impactului pe care îl au victoriile și înfrângerile asupra unui sportiv de asemenea calibru: „Nu știu pe care le trăiesc mai intens. Depinde de moment. Din păcate, în viață momentele negative rămân au un impact mai mare. În tenis este diferit. Cred că momentele de bucurie de la finalul victoriei au fost mai puternice decât cele de furie”.

Vezi și:

Simona Halep a pierdut la Adelaide, dar Navratilova o vede printre favorite la Australian Open: „Țineți un ochi pe ea!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează