SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

GALERIE FOTO Ce decizie a Simonei Halep l-a uimit pe Mircea Badea: „Făcea asta și când era lider mondial! M-a șocat”

Mircea Badea și Simona Halep
Mircea Badea și Simona Halep

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 10:05 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 10:30

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vorbit în emisiunea lui despre Simona Halep, care și-a vândut casa de la Snagov și s-ar fi mutat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Decizia sportivei vine în contextul în care aceasta așteaptă un verdict de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, după ce a fost suspendată 4 ani din tenis. 

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep și-a scos la vânzare vila din Snagov, o proprietate pe care cerea 4,2 milioane de euro. Între timp, sportiva ar fi reușit să vândă proprietate din Ilfov și ar fi ales să plece definitiv din România.

Simona Halep ar fi ales să investească banii obținuți din vânzarea vilei din Snagov într-o proprietate în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, acolo unde s-ar fi și mutat. Cunoscut pentru declarațiile sale controversate, Mircea Badea a comentat subiectul în emisiunea lui de la Antena 3.

Mircea Badea despre Simona Halep: „Dar de ce la Dubai? Păi, dacă ai fost acolo o dată, o să vezi că ai multe motive”

Prezentatorul a comparat-o pe Simona Halep cu jucătorul de tenis sârb Novak Djokovic, care e originar din Serbia, dar locuiește în Marbella. Totodată, Mircea Badea nu înțelege de ce Simona Halep nu a luat această decizie încă de pe vremea când era lider în circuitul WTA.

„Nu înțeleg de ce nu a făcut-o de pe vremea când era liderul circuitului feminin… Dânsa clar speră să revină, de vreme ce se antrenează la modul foarte serios. Doar nu o să stea toată ziua să se uite în tavan, e adevărat, dar zic că se antrenează ca să joace din nou. 

Și acolo are ce îi trebuie. Vorbesc de acest subiect și de felul în care e tratat în presa din România. Dar de ce la Dubai? Păi, dacă ai fost acolo o dată, o să vezi că ai multe motive”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)
+9 FOTO

„Și pe vremea când era numărul 1 mondial folosea curse de linie. M-a șocat!”

În plus, el a mai adăugat că Simona Halep poate ajunge rapid din Dubai în România, sportiva fiind obișnuită să circule cu avioanele de linie. „De ce să stai în România? E teren de joacă. Vii cât de des cât poți, dar să stai în România… 

De ce ai face asta? La Marbella are reședința Djokovic, nu are în Serbia. Cu toată dragostea, ia avionul privat, în două ore e în Serbia. Doamna Halep ajunge și folosind curse de linie. Și pe vremea când era numărul 1 mondial călătorea pe curse de linie. M-a șocat!

Ok, și la business class, dar la curse de linie. Adică stătea ca noi toți la coadă acolo. Oricât de patriot ai fi… Și domnul Djokovic este, fără doar și poate, și doamna Halep este și ea! De ce să stai în România prea mult timp? O viață ai, cu toată dragostea pentru țară”, a mai declarat Mircea Badea.

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Detaliul neștiut, scos la iveală de Victor Hănescu, despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când mă antrenam în Franța”

„Simona Halep a făcut o singură greșeală” » Ion Țiriac explică strategia radicală pe care trebuia să o abordeze: „Acum, e condamnată la moarte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
diddier
diddier  •  12 Decembrie 2023, 04:47

Drama națională.

petre47
petre47  •  09 Decembrie 2023, 17:33

Cine -s cei ce sriu mai sus? Niste ***! Halep nu s-a dopat . Daca ar fi facut-o era nr.1 peste timpuri. Cam ca Serena!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioni45
ioni45  •  09 Decembrie 2023, 15:36

iar ati inceput cu dopata asta pe cine intereseaza dopata asta inteleg ca e doliu pe situri de cand dopata si-a aflat verdictu multi plang ca nu mai joaca aceasta dopata

Vezi toate comentariile (8)
Comentează