SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ce urmează pentru Simona Halep » La ce turnee va participa românca

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 09:36

La primele două turnee din China, Guangzhou și Wuhan, Simona Halep nu a avut rezultatele dorite fiind eliminată în sferturi, respectiv optimi.

11:30

UPDATE: De la turneul din China și cel din Singapore s-a retras și Serena Williams. Vezi detalii.

Știrea inițială:

Aventura Simonei din China nu s-a terminat, iar după turneul de la Wuhan urmează cel de la Beijing, din categoria Premier Mandatory şi care se va desfăşura în perioada 3-11 octombrie.

La Beijing, Halep va avea meciuri dificile, la turneu anunțîndu-și prezența majoritatea jucătoarelor din Top 10. De la competiția din China va lipsi Maria Șarapova, cea care a renunțat la participare din cauza unei accidentări.

Urmează apoi Turneul Campioanelor de la Singapore (25-octombrie-1 noiembrie), competiţie pe care Halep şi-a fixat-o ca obiectiv principal în acest an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
merace
merace  •  03 Octombrie 2015, 10:26

Hai sa vedem cifrele pe 2015 pentru Simona: 16 turnee jucate; 3 finale castigate din 5 finale jucate; 4 semifinale; 2 sferturi de finala; doar de 4 ori nu a ajuns macar in sferturi. In total, locul 2 mondial. Dintre toate celelalte jucatoare, doar Serena are palmares mai bun ca Simona pe 2015, cu 5 titluri si 4 semifinale in 11 turnee.

merace
merace  •  03 Octombrie 2015, 10:23
Postat de marioa pe 01 Octombrie 2015, 11:14

Nu chiar toate meciurile. Doar acelea in care nu ii da Adidas antrenor moca. In toate turneele in care l-a avut pe Cahill langa ea a ajuns in fazele superioare castigand atat puncte cat si bani. Cum a jucat fara antrenor dat de Adidas moca cum a pierdut la jucatoare cvasinecunoscute. Daca nu pricepe ca nu te poti mentine la varf doar cu talent si vointa nu are absolut nicio sansa indifferent de cate ori se va uita ea la meciul de ieri sa vada unde a gresit. Greseala este ca se zgarceste sa plateasca un antrenor si asteapta sa castige ca o cheama Halep. Dar asta nu se vede chiar daca ar revedea de 50 de ori meciul de ieri.

Hai sa vedem cifrele pe 2015 pentru Simona:. 16 turnee jucate 3 finale castigate din 5 finale jucate 4 semifinale 2 sferturi de finala doar de 4 ori nu a ajuns macar in sferturi In total, locul 2 mondial. Dintre toate celelalte jucatoare, doar Serena are palmares mai bun pe 2015.

merace
merace  •  03 Octombrie 2015, 10:18

"nu a avut rezultatele dorite" DE CINE?! Ca Simona a declarat dinainte ca nu are asteptari, si doar va cauta sa joace cat mai bine, ea fiind deja calificata pentru Singapore.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează