SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Cei mai titraţi jucători de dublu din istorie îl laudă pe Horia Tecău: "A jucat bine cu mulţi parteneri" » Ce spun despre meciul de mîine

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 13:50

Principalii favoriţi ai probei de dublu de la Turneul Campionilor, fraţii Bryan, au pierdut în faţa cuplului Lukasz Kubot/Robert Lindstedt, dar vor să îşi refacă moralul în faţa lui Horia Tecău/Jean Julien Rojer, cap de serie numărul 5.

Cei doi l-au lăudat pe Horia Tecău, despre care cred că alături de Robert Lindstedt a avut cel mai mare succes.

"Au avut un an extraordinar, au cîştigat opt titluri şi ne-au pus probleme de cîteva ori. Joacă bine, va fi un alt meci bun, aşa cum a fost şi cel de astăzi.

Evoluează bine ca echipă şi sînt greu de depăşit. Noi trebuie să ne refacem fizic şi să jucăm bine ca să îi batem", a declarat Mike Bryan conform DigiSport.

Bob Bryan refuză statutul de favorit în faţa perechii româno-batave. „Nu există un avantaj foarte mare. Fiecare meci contra lor a fost strîns, ne-au pus mereu în dificultate. Au un an excelent, îi respectăm foarte mult şi va trebui să jucăm bine”, a spus tenismanul american.

"A jucat bine cu mulţi parteneri. A jucat trei finale de Wimbledon cu Lindstedt, aşa că trebuie să spun că alături de el a avut cel mai mare succes. Dar şi noul său partener, Rojer, e bun. Nu cred că a cîştigat opt titluri într-un an alături de un nimeni.

Joacă bine, vor lucra împreună şi la anul şi probabil că vor avea un nou sezon excelent, aşa că abia aşteptăm să jucăm împotriva lor", a spus Mike, fratele Bryan mai ”bătrîn” cu două minute.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 Noiembrie 2014, 18:24
Postat de secundul pe 11 Noiembrie 2014, 15:00

Nu e asa bun Rojer. Ar fi jucat mai bine si cu Mergea. E un brazilian bun in top, ar mai putea face pereche si cu Granollers sau Kubot. Daca e destept Horia, il alege insa pe Florin. Se vor schimba generatiile iar ei vor sta multi ani in primii 5.

Ca sa nu mai spun ca ar putea prinde si 2 Olimpiade cu Mergea in echipa.

secundul
secundul  •  11 Noiembrie 2014, 15:00

Nu e asa bun Rojer. Ar fi jucat mai bine si cu Mergea. E un brazilian bun in top, ar mai putea face pereche si cu Granollers sau Kubot. Daca e destept Horia, il alege insa pe Florin. Se vor schimba generatiile iar ei vor sta multi ani in primii 5.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează