SPORTURI  »  TENIS  »  SUSȚINERE

Chris Evert, tweet emoționant: „Mă gândesc la Simona Halep, sper să se rezolve curând"

Chris Evert
Chris Evert

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 16:24 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 17:43

Chris Evert, fost lider mondial și câștigătoare a 18 titluri de Mare Șlem, a publicat un mesaj cald adresat Simonei Halep, aflată în continuare în stare de suspendare.

„Mă gândesc la Simona Halep, sper că este bine... Sper ca lucrurile să se rezolve curând", a notat marea campioană americană pe Twitter, referindu-se la situația actuală a româncei. 

Aflată în stare de suspendare din luna octombrie a anului trecut, în urma unui test pozitiv la Roxadustat după meciul din turul 1 de la US Open, Halep s-a antrenat recent la Dubai cu o echipă restrânsă. Cazul româncei este judecat de Sports Resolutions, un tribunal independent cu sediul la Londra, angajat de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pentru rezolvarea unor spețe diverse, între care și cele legate de dopaj.

Chris Evert și-a arătat de-a lungul anilor în mai multe rânduri admirația față de Simona, deși au existat și momente în care a tratat critic unele chestiuni punctuale. Într-un interviu pentru Gazetă din 2020, cea care are 18 titluri de Grand Slam în palmares dezvăluia ce o impresionează cel mai mult la Halep: 

„Lupta ei, pregătirea fizică și anduranța, dar și voința. Simona are 1,68 m, așa că trebuie să muncească mai mult decât celelalte. Și în meciuri e la fel, ea trebuie să muncească mai multă pentru că nu are o armă mare care să închidă punctul. Aleargă după fiecare minge și se bazează pe picioare pentru a câștiga meciuri. De aceea tot timpul trebuie să fie fit".

Citește și: 

Novak Djokovic și restul lumii » Cum și-a „devorat” Nole rivalii în ultimele 7 luni: bilanț înspăimântător

Povestea celor 10 trofee câștigate de Novak Djokovic la Australian Open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
Freyya
Freyya  •  01 Februarie 2023, 17:23

fara numar pentru halepa

GardaIosefina
GardaIosefina  •  31 Ianuarie 2023, 19:27

Piele de găină

GardaIosefina
GardaIosefina  •  31 Ianuarie 2023, 19:26

E M O Ț I O N A N T

Vezi toate comentariile (6)
Comentează