SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep, declarații după victoria complicată de la Cincinnati: „Am avut în față o luptătoare grozavă!”

Simona Halep // sursă foto: captură Twitter
Simona Halep // sursă foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 07:38 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 09:19

Simona Halep (30 de ani, locul 6 WTA) a debutat la turneul WTA1000 de la Cincinnati cu o victorie, 6-4, 3-6, 6-3 cu rusoaica Anastasia Potapova (21 de ani, 54 WTA). Simona a suferit din punct de vedere fizic pe parcursul meciului, iar la final s-a declarat obosită. Săptămâna trecută a devenit campioană la Toronto, triumf ce a readus-o în TOP 10 mondial.

  • În turul următor, Halep o va înfrunta pe Veronika Kudermetova (25 de ani, 20 WTA).

Halep a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Anastasia Potapova, jucătoare pe care a descris-o după meci drept „o luptătoare grozavă”. Simona a mulțumit publicului din Cincinnati, care a ajutat-o să treacă peste problemele medicale ce nu i-au dat pace pe parcursul meciului.

Halep a acuzat dureri la piciorul stâng și a fost tratată de fizioterapeut la un moment dat.

Emma Răducanu - Serena Williams, meci fără istoric la Cincinnati » Reacție după prima și, probabil, singura confruntare: „Sunt recunoscătoare, este o legendă!”
WTA CINCINNATI
Emma Răducanu - Serena Williams, meci fără istoric la Cincinnati » Reacție după prima și, probabil, singura confruntare: „Sunt recunoscătoare, este o legendă!”

Simona Halep, după victoria cu Anastasia Potapova de la Cincinnati

„Am luptat până la final. La rândul ei, este o luptătoare grozavă. A jucat foarte bine astăzi, și-a depășit limitele. A fost un meci bun. Am fost puțin obosită, dar de fiecare dată când câștigi este frumos.

Publicul m-a ajutat cu siguranță, deci vă mulțumesc tuturor că ați venit, că m-ați susținut. Întotdeauna este plăcut să primești energie din partea publicului, astăzi m-ați împins de la spate să lupt”, a declarat Halep la interviul acordat pe teren.

Întrebată cum a reușit să se conecteze la jocul de astăzi având în vedere că vine după un turneu lung la Toronto, pe care l-a câștigat duminică, Halep a răspuns:

„Nu este ușor să te concentrezi din nou deoarece consumi foarte multă energie atunci când câștigi un turneu. Sunt meciuri multe, dificile, dar am vrut să vin aici și să lupt. Fiecare meci este important. Am dat tot ce am avut”.

Iar despre revenirea în TOP 10, a spus că „mă voi bucura de ce se întâmplă acum, dar sunt prea obosită să mă gândesc ce urmează. Voi aborda fiecare meci în parte și voi vedea cât de departe pot ajunge”.

Mai multe știri din tenis: 

Triumful de la Toronto a dat peste cap toate calculele bookmakerilor » Ce cote au Halep, Răducanu, Andreescu sau Serena pentru un triumf la US Open

Sorana Cîrstea, victorie mare la Cincinnati! A învins-o pe campioana olimpică de la Tokyo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bunicu
bunicu  •  18 August 2022, 11:44
Postat de 267890 pe 17 August 2022, 11:43

Corect ce spune dna Halep, dar a reușit cu brio să o paralizeze.

În continuare Simonei ia fost frică de Kudermetova cum ia fost frică lui Mukova de Simona care nu se știe la care picior e accidentată a tratat stângul și în teren o durea dreptul. Hai Ema Răducanu.

1234567
1234567  •  17 August 2022, 21:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  17 August 2022, 15:32

HAI SIMONA! Pentru cei care încă îi mai caută nod în papură din pură plăcere sau din interes, reamintesc că Simona nu e doar cea mai mare jucătoare de tenis a României, ci azi e antrenată de Patrick Mouratoglou, cel care a făcut din Serena o campioană uriașă. Dacă el o antrenează pe Simona, e evident că o consideră o jucătoare mare, și opiniile celor care pierd la pariuri sau nu au experiență în tenis nici nu mai contează!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează