SPORTURI  »  TENIS  »  MONTREAL WTA

Cine decide ce va face Mihaela Buzărnescu în perioada următoare » Medicul turneului de la București dă toate detaliile: "S-a adunat oboseala"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 12:09

Sorin Popescu, medicul turneului WTA de la București, a explicat care este procedura în cazul unor accidentări precum ce a Mihaelei Buzărnescu (20 WTA/30 de ani).

"Doctorul competiției decide dacă e cazul de mai multe investigații, cum ar fi RMN sau CT. Sunt proceduri clare. O să-i facă și RMN ca să fie toată lumea liniștită", a spus medicul.

"Nu am văzut meciul, dar o fostă jucătoare cu care am vorbit mi-a povestit că ei i s-a părut că piciorul Mihaelei s-a proptit în suprafață și apoi s-a rostogolit, probabil ar fi vrut să patineze, să alunece. I-au pus un bandaj de imobilizare, ca pentru o fractură, când se imobilizează atât articulația de deasupra, cât și cea de dedesubt. S-au speriat să nu fie ceva grav și foarte bine au făcut. Durerea nu e corelată cu gravitatea de multe ori. Sper și eu să fie ok!", a continuat Sorin Popescu.

"Pentru Mihaela s-a adunat și multă oboseală. A jucat enorm în ultima perioadă. Nimeni nu o judecă, a jucat pentru că a putut. A evoluat mai mult decât oricare altă jucătoare, și la simplu și la dublu, iar dublul e epuizant, chiar dacă părerea unora e că totul se împarte la doi, nu e chiar așa, e foarte solicitant, pentru că e alt tip de efort", a concluzionat cel care a fost mulți ani și doctorul echipei de Cupa Davis a României, dar și al turneului ATP de la București.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în decisivul partidei cu Elina Svitolina (5 WTA/23 de ani), la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns (detalii, aici). 

Citește și: ULTIMA ORĂ Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după accidentarea înfiorătoare de aseară

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV cu tatăl Mihaelei Buzărnescu »  Ce sfat i-a dat înainte de turneu + Care era starea lui "Miki" în această dimineață

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează